El març més jove en l'Espai Jove de l'Ajuntament de Benidorm

L'Espai Jove obri totes les vesprades de dilluns a divendres, matins i vesprades els dissabtes
0
0
Jaime Jesús Pérez, regidor de Joventut.
Jaime Jesús Pérez, regidor de Joventut.

La Regidoria de Joventut ha presentat hui la programació d'activitats de l'Espai Jove corresponent al mes de març on destaca, per primera vegada, un taller de pràctiques d'idioma alemany i de xarrades sobre temàtica d'interés juvenil.

L'Espai Jove se situa en els baixos de l'Ajuntament, en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ). Proposa activitats de dilluns a divendres en horari de 16.00 a 21.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.30 h. Una àrea municipal que oferix als seus usuaris servici de ludoteca, Wifi, sala d'estudi, cinefòrum, xarrades, videojocs, treballs manuals, monogràfics, tallers d'idiomes i lloc de trobada.

El responsable de l'àrea municipal de Joventut, Jaime Jesús Pérez, ha recordat que l'Espai Jove facilita "un lloc" en el qual "es poden fer tasques escolars a la seua aula d'estudi, on hi ha monitors que els poden servir de suport i ajuda". Un "punt de trobada" on quedar amb els amics i "allunyar-nos de l'entorn virtual", de les xarxes socials, que, a més, s'esforça a "oferir activitats que siguen del màxim interés" per als jóvens.

D'entre les novetats que es presenten en la programació de març, el regidor de Joventut ha posat l'accent en 'Sprechen Sie Deutsch?', "un taller de pràctica d'alemany" que tindrà lloc els dijous de 19.30 a 21.00 hores i l'inici del calendari de xarrades informatives, de les quals ha destacat la que porta per títol 'Ja sóc pare/mare', del dissabte 28, a les 12.00 del migdia, dirigida a les persones que afronten la maternitat/paternitat i davant les quals es presenta una nova experiència en les seues vides.

L'Espai Jove es reinventa mes a mes per a oferir a la joventut benidormera activitats amb les quals complementar el seu temps d'oci i formació. Sobre este tema, Jaime Jesús Pérez ha avançat que en la programació d'abril es convocarà el primer 'Concurs de rebosteria tradicional de Setmana Santa' de Benidorm.

La programació completa d'activitats de l'Espai Jove es troba en:

https://benidorm.org/es/evento/espai-jove-marzo