El Llevant EDI venç en la final del torneig 'Inclusive' de la Costa Blanca Cup

0
0
El Llevant EDI venç en la final del torneig 'Inclusive' de la Costa Blanca Cup
El Llevant EDI venç en la final del torneig 'Inclusive' de la Costa Blanca Cup

El torneig 'Inclusive' de la Costa Blanca Cup ja té vencedor. Este matí, després d'un contundent 3 a 0, el Llevant EDI, l'escola de futbol d'este club valencià en la qual participen jugadors amb discapacitat intel·lectual, ha vençut als camps de futbol 'Antonio López' del Racó de l'Oix el Vila-real CF. En esta competició també han participat el València CF i el Newcastle United, del Regne Unit.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat dels edils d'Esports, Arturo Cabrillo, i Benestar Social, Ángela Llorca, han sigut els encarregats de lliurar els guardons als jugadors dels equips participants este migdia. Pérez ha qualificat al torneig de "referent" del turisme esportiu en la ciutat al que "cal protegir i cuidar", més encara després de consolidar el Costa Blanca Inclusive, "una inclusió real en l'esport rei", i també en altres terrenys no de joc. "Esta edició –ha subratllat Toni Pérez- ha aconseguit que en el seu equip logístic i d'atenció hi haja xics del nostre Tapis, del nostre taller d'inserció soci laboral de persones amb diversitat funcional", la qual cosa obri una finestra professional i de desenvolupament personal a estes persones, gràcies al Costa Blanca Cup.

El torneig internacional de futbol base i futbol-sala Costa Blanca Cup, se celebra a Benidorm i altres localitats de la Marina Alta i Marina Baixa, entre el 2 i el 8 de juliol. Reunix al voltant de 5.000 participants pertanyents a 270 equips de 24 països d'Europa, Àfrica, Amèrica i Àsia.