El III Memorial Dani Juárez de futbol es jugarà el dissabte 17 en el Guillermo Amor

Està organitzat pel CF Calvari Benidorm i serà la presentació de l'equip que la pròxima temporada jugarà en Preferent
0
0
El III Memorial Dani Juárez de futbol es jugarà el dissabte 17 en el Guillermo Amor
El III Memorial Dani Juárez de futbol es jugarà el dissabte 17 en el Guillermo Amor

Dissabte que ve 17 d'agost, el CF Calvari Benidorm s'enfrontarà a l'Intercity CF de la Tercera Divisió en la tercera edició del Memorial Dani Juárez, organitzat per l'equip local, amb el suport de la Regidoria d'Esports, en homenatge a l'esportista local mort ara fa quatre anys.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros ha presentat el memorial en companyia d'Escolástico Juárez, pare de Dani Juárez; el president del club, José Santiago, i el seu company de directiva, Félix Román. Cebreros s'ha congratulat de l'organització del torneig perquè servirà "per a constatar el projecte esportiu d'un club en el qual s'han depositat grans expectatives" i ha recordat a l'entitat que "la Regidoria sempre estarà amb ells, donant-los suport".

Escolástico Juárez ha agraït a la regidoria la col·laboració en l'edició del torneig que "honra la memòria d'un jove esportista local, Dani Juárez, el meu fill, enamorat de l'esport en general i del futbol especialment". Per la seua banda, José Santiago ha recordat que el club "militarà enguany en Preferent gràcies a l'ascens aconseguit la passada temporada" i que "per això enguany ens visita un equip de Tercera, l'Intercity" en el memorial.

L'equip també ha presentat hui la seua campanya d'abonaments per a la pròxima temporada. Els passes per al públic en general tenen un preu de 40 euros, 20 per a les persones jubilades. També hi haurà un passe infantil que costarà 10 euros i un altre VIP, per 100. En este sentit, Félix Román, ha anunciat que els abonats, a més de poder accedir a totes les trobades de Preferent, participaran cada quinze dies en un sorteig organitzat per l'entitat.