El Coque Malla més íntim i que millora amb el temps, en el 'Julio Iglesias'

L'artista madrileny posa punt final a la programació de juliol de les Benidorm Summer Nights que tornen a l'agost amb Comandante Lara, Los Secretos i Amaral
0
0
Coque Malla en el 'Julio Iglesias'
Coque Malla en el 'Julio Iglesias'

El rock pausat i acústic de Coque Malla es va passejar anit per l'auditori 'Julio Iglesias' del Parc de l'Aigüera de Benidorm en l'últim dels concerts de juliol de les Benidorm Summer Nigths, organitzades per la Regidoria de Festivals i Esdeveniments que dirigix Jesús Carrobles i Produccions Baltimore.

Es poden dir de Coque Malla moltes coses, però en el que públic i crítica estan d'acord és que el solista madrileny millora amb els anys. Malla sap lluir en l'escenari (i ho fa molt bé), la maduresa de l'artista macerat d'eterna joventut. Qui es quedara amb la imatge d'aquell xiquet bé que va sorgir de les cendres de 'La Movida' amb Los Ronaldos, s'ha perdut al gran artista que enlluerna des dels escenaris a un públic que cerca i necessita l'autèntic.

El Coque Malla que va triomfar en el 'Julio Iglesias' amb la seu gira 'Imposible', és el mateix que guanya el Goya a la millor cançó amb 'Este es el momento' de 'Campeones'. L'artista que sap tocar la fibra i acaricia la guitarra acústica per a mostrar-nos la realitat que ens envolta amb un directe sense complexos, amb temes del seu últim treball, '¿Revolución?' i que transmet emocions amb cadascuna de les seues melodies.

El cicle Benidorm Summer Nights tanca amb esta actuació la seua primera etapa de l'estiu a Benidorm però tornarà, i en gran, a la fi d'agost amb les actuacions de Comandante Lara (24 d'agost), Los Secretos (25 d'agost) i Amaral (29 d'agost). Les entrades es poden adquirir en la web de l'esdeveniment, en http://produccionesbaltimore.es/benidorm-summer-nights/