Dilluns que ve obrin terminis d'inscripció els conservatoris de Música i Dansa de Benidorm

0
0
Dilluns que ve obrin terminis d'inscripció els conservatoris de Música i Dansa de Benidorm
Dilluns que ve obrin terminis d'inscripció els conservatoris de Música i Dansa de Benidorm

Des de la Regidoria d'Educació s'informa de l'obertura, dilluns que ve dia 18 de març, dels terminis d'inscripció tant per al Conservatori Professional Municipal de Música 'José Pérez Barceló' com per al Conservatori Elemental Municipal de Dansa.

A causa de les actuals circumstàncies, la presentació de les sol·licituds i documentació requerida s'efectuarà per via telemàtica. Els formularis són accessibles des de la web municipal, Regidoria d'Educació.

En Música, es formalitzarà la inscripció a la realització de les proves d'accés a Primer curs o a cursos diferents dels Ensenyaments Elementals de Música. El termini finalitza el 25 de maig.

El Conservatori Professional Municipal de Música "José Pérez Barceló" ha habilitat els telèfons 966806795 o 620025641 i els correus electrònics 03011434@gva.es i conservatorio@benidorm.org per a resoldre dubtes.

En Dansa, la inscripció serà per a la realització de les proves d'ingrés i accés als ensenyaments elementals per al curs 2020-2021 per a xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys, i de 7 anys nascuts en 2012, sense coneixements previs, així com per a l'alumnat que desitge accedir a algun dels cursos de Grau Elemental (2n,3r,4t) i que tinga coneixements previs. El termini finalitza el 25 de maig.

El Conservatori elemental de Dansa també ha habilitat el telèfon d'informació 96 680 67 95 i el correu electrònic conservatoriodanza@benidorm.org.

També en Dansa, per a xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys, per a iniciar-se en Dansa Clàssica i Espanyola, amb coneixements previs o sense, el termini d'inscripció serà de l'1 al 30 de juny.