Cultura oferix a les 3 bandes de música i a la Barqueta un espai a l'aire lliure per a reprendre els seus assajos

Tindran al seu abast la pista poliesportiva coberta de la Ciutat Esportiva, així com dos vestuaris ara fora de servici per a guardar el seu material
0
0
Cultura oferix a les 3 bandes de música i a la Barqueta un espai a l'aire lliure per a reprendre els seus assajos
Cultura oferix a les 3 bandes de música i a la Barqueta un espai a l'aire lliure per a reprendre els seus assajos

La Regidoria de Cultura ha oferit a les tres bandes de música de Benidorm i a l'Associació Cultural i Recreativa (ACR) La Barqueta "un espai a l'aire lliure en el qual poder assajar, ajudant-los d'esta manera al fet que reprenguen la seua activitat amb les majors garanties de seguretat", segons ha avançat hui l'edil de l'àrea, Jaime Jesús Pérez. Concretament, s'ha posat a la disposició de les quatre entitats la pista poliesportiva coberta de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, així com les cadires i faristols per als assajos i dos vestuaris que actualment estan fora de servici perquè puguen guardar el material necessari.

L'edil de Cultura ha explicat que "una vegada cursat este oferiment a la Unió Musical de Benidorm, a la SM l'Illa, a la SM La Nova i a la rondalla de la Barqueta, quan coneguem les seues necessitats, els dies i horaris en els quals volen realitzar els assajos elaborarem un quadrant rotatiu per a organitzar l'ús d'este espai municipal per part de les entitats".

Pérez ha indicat que "habitualment les tres bandes de Benidorm i La Barqueta assagen en les seues seus. No obstant això, davant la nova situació generada per la Covid-19, que exigix mantindre una distància de seguretat d'1,5 metres, estos espais físics no són prou amplis per a acollir a tots els músics que participen en els assajos i complir amb els aforaments. D'aquí ve que les entitats precisen en estos moments d'un espai més gran i a l'aire lliure en el qual poder desenvolupar la seua activitat".

"La música és un pilar fonamental de la vida cultural de Benidorm –ha afegit–; i per això des de l'Ajuntament volem col·laborar perquè estes quatre entitats recuperen, en la mesura de les possibilitats actuals, la seua normal activitat, perquè més prompte que tard puguem tornar a gaudir dels seus concerts i recitals".