Comerç publica el llistat provisional de participants del concurs #BenidormTeEspera

S'obri un termini de quatre dies per a comprovar i esmenar errors d'inscripció
0
0
Comerç publica el llistat provisional de participants del concurs #BenidormTeEspera
Comerç publica el llistat provisional de participants del concurs #BenidormTeEspera

Confirmada la participació de més de 2.700 establiments

La Regidoria de Comerç ha publicat hui el llistat provisional amb els més de 2.700 establiments inscrits en #BenidormTeEspera, el concurs d'engalanament impulsat per l'Ajuntament per a promoure la creativitat dels comerços i serveis, establiments d'hostaleria, restauració i oci, hotels i transports de passatgers, i al mateix temps per a dinamitzar l'activitat de la ciutat. Un concurs que "s'emmarca dins de les mesures dissenyades per l'Ajuntament per a fer costat al teixit productiu local enfront dels efectes de la pandèmia i al qual es destinarà 1,5 milions d'euros, que arribaran als participants en forma d'accèssit general de 500 euros", tal com ha recordat l'alcalde, Toni Pérez.

Toni Pérez ha indicat que, amb les campanyes de Sant Valentí i San José com a teló de fons, "este concurs pretén, a més d'estimular l'activitat i fer costat al sector productiu, mostrar al món el que li espera a Benidorm quan es recobre la normalitat".

L'alcalde ha apuntat que "les dades de participació en este #BenidormTeEspera pràcticament dupliquen els registrats en el concurs que li va antecedir, el d'Aparadorisme Nadalenc, el confirma la idoneïtat d'esta iniciativa municipal i la valoració positiva que de la mateixa fa el teixit productiu de la ciutat, al qual agraïm que haja volgut participar massivament en un certamen amb el qual Benidorm ha multiplicat la seua presència i visibilitat en xarxes socials i, amb la ciutat, l'activitat, esforç i bona faena dels seus comerços, empreses i professionals".

El regidor de Comerç, Lorenzo Martínez, ha explicat que "després de depurar les duplicitats registrades, s'han comptabilitzat 2.939 expedients presentats, dels quals s'han aprovat 2.714, mentre que 225 han sigut denegats per no complir amb les bases". No obstant això, "a partir del pròxim dilluns, 8 de març, obrim un termini d'esmena de quatre dies perquè els establiments denegats puguen aportar la documentació que els falte o bé solucionar possibles errors i així fer visible la seua participació".

D'esta manera, des del dilluns fins al dijous dia 11, estos establiments poden contactar amb la Regidoria de Comerç en els telèfons 966815443 i 966815421 per a solucionar el seu expedient.

Martínez ha informat que, entretant, "el jurat tècnic ja està visualitzant les publicacions realitzades pels participants en les seues xarxes socials per a avaluar la decoració de cadascun dels establiments o vehicles amb relació als criteris establits en les bases del concurs, que són: la creativitat, l'originalitat, l'ambientació temàtica, el muntatge i complexitat estètics, i la mateixa publicació en xarxes socials". Posteriorment, el jurat visitarà els establiments que hagen obtingut major puntuació per a fer una valoració presencial i triar als tres guanyadors, que obtindran un premi de 3.000, 2.000 i 1.000 euros respectivament.