Benidorm rep el distintiu com a primer Municipi Turístic de la Generalitat

Francesc Colomer destaca que Benidorm ha sigut la primera perquè "és la ciutat turística per excel·lència"
0
0
Benidorm rep el distintiu com a primer Municipi Turístic de la Generalitat
Benidorm rep el distintiu com a primer Municipi Turístic de la Generalitat

Toni Pérez agraïx el treball de tots els que l'han fet possible i assenyala "l'enorme orgull i honor" que suposa l'acreditació.

A última hora del matí ha tingut lloc en el despatx d'Alcaldia de l'Ajuntament de Benidorm el lliurament del distintiu que acredita a Benidorm com a Municipi Turístic de la Generalitat valenciana conformement a la Llei del Turisme, Oci i Hospitalitat, el reglament de la qual és de gener d'enguany.

En rebre-la de mans de Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de Turisme de la Generalitat Valenciana, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez va destacar "l'enorme orgull i honor que suposa rebre-la", destacant que "és fruit d'un treball intens" i, especialment, "el compromís de quants, amb Benidorm com a referència, treballen per a realçar el turisme".

Pérez assenyalava que "la nova llei ens imposava un repte i Benidorm, amb celeritat, rigor i professionalitat l'ha superat" i hui és el primer municipi turístic acreditat de la Comunitat Valenciana.

Després del lliurament, el Secretari autonòmic incidia en què "Benidorm és la ciutat turística per excel·lència" i subratllava "el deure de gratitud" amb este reconeixement "al valor de Benidorm".

La nova llei, insistia Colomer, "reorienta, recontextualitza i modernitza el concepte de municipi turístic, redefinint el perfil i les premisses", i Benidorm, destacava, "ha sigut la primera a aconseguir-lo, la qual cosa demostra la voluntat de la ciutat a ser sempre la primera, l'avantguarda".

Per al Secretari Autonòmic, "Benidorm és la locomotora del turisme i té un gran valor per mèrit propi".

Finalment, l'alcalde Toni Pérez va agrair "el treball de quantes persones, entitats i institucions l'han fet possible" i va animar a perseverar i aconseguir noves metes que asseguren la prosperitat en turisme.