Benidorm renova el paviment en La Cala, Colònia Madrid i centre

Els treballs incidixen en la conversió en zona de vianants i en millores en accessibilitat i mobilitat
0
0
Carrer Sant Pere
Carrer Sant Pere

La Regidoria d'Obres ha iniciat els treballs de renovació del paviment en carrers del centre, de la Colònia Madrid i de la Cala. El regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, ha assenyalat que ahir, dimarts, "es va fressar i hui [dimecres] s'asfalta el carrer Aigües i la seua confluència amb les avingudes de Santander i Vicente Llorca Alós". Estes actuacions, ha precisat l'edil, resoldran molts dels "problemes d'accessibilitat" en esta zona de la Cala de Benidorm.

A continuació, les màquines es traslladaran a la Colònia Madrid per a executar "importants actuacions en conversió en zona de vianants". Al carrer Greco es planteja la creació d'una plataforma única. Intervenció que serà acompanyada en el barri per altres de menor calat als carrers Verge de la Macarena i Goya i en els voltants de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' per a facilitar l'accessibilitat i la mobilitat als usuaris.

Una vegada finalitzats els treballs en Colònia Madrid, l'objectiu es traslladarà al centre de Benidorm. Per un costat, la conversió en zona de vianants del carrer Sant Pere que, ha recordat González de Zárate, respon a un acord plenari de l'Ajuntament de 2011 però que ha sigut "este equip de govern, després de quasi deu anys" qui ha pres la decisió de dur-ho a terme. L'actuació suposarà la construcció d'una nova "plataforma única d'asfalt imprés" destinada al vianant, "amable i còmoda per a la ciutadania, i totalment accessible".

Finalment, les labors prosseguiran en el centre d'amb l'asfaltat de les confluències dels carrers Llimes i Marqués de Cometes amb Maravall, Jaume I i Vent. Amb això "s'incidirà", ha aclarit el responsable d'Obres, "en la millora de l'accessibilitat en el barri Alfredo Corral".