Benidorm reforça el servici de neteja a l'estiu amb més personal i maquinària

El reforç serà progressiu i s'anirà modulant a funció de les necessitats, amb especial atenció a les labors de desinfecció
0
0
Benidorm reforça el servici de neteja a l'estiu amb més personal i maquinària
Benidorm reforça el servici de neteja a l'estiu amb més personal i maquinària

Benidorm ha reforçat el servici de neteja viària de cara a la temporada estival, amb la incorporació de "nous mitjans humans i tècnics", segons ha indicat el regidor de l'àrea, José Ramón González de Zárate, que ha precisat que el reforç "serà progressiu" i "es modularà i ampliarà en funció de les necessitats" que presente la ciutat a cada moment. Així, setmanalment Ajuntament i empresa concessionària avaluaran i analitzaran les possibles necessitats tant en l'àmbit de neteja com de recollida de residus.

De Zárate ha assenyalat que "sobre la base dels números de recollida de fem i a l'afluència de persones a les platges hem fet un augment de personal, i a mesura que vagen augmentant estes xifres anirem ampliant la plantilla".

L'edil ha avançat que "es posarà l'accent en la neteja i desinfecció dels espais públics, sobretot els més concorreguts, on també s'incrementa la freqüència de buidatge de papereres". Per a això, es disposarà de dos cisternesi dos agranadores 'extra' que se sumen al servici habitual d'aigualeig i escombratge, i al qual recentment s'ha incorporat també un canó nebulitzador que permet desinfectar els carrers i espais públics de forma més ràpida i eficaç.

A més, "igual que en temporades anteriors, comptem amb una fregadora per a la neteja del paviment del Passeig de Ponent i de totes les zones per als vianants, que s'han incrementat de manera significativa en l'últim any i especialment en els últims mesos amb l'objectiu de generar més espais per al passeig".