Benidorm posa a punt el recorregut per al I Cros Camp a través Doble Amor

0
0
Benidorm posa a punt el recorregut per al I Cros Camp a través Doble Amor
Benidorm posa a punt el recorregut per al I Cros Camp a través Doble Amor

En la jornada d'ahir divendres, les regidories d'Esports, Medi Ambient i Neteja Viària han coordinat, en col·laboració amb Grupo Brotons, una batuda de neteja dels camins i sendes pels quals discorrerà el pròxim diumenge 17 de febrer, la primera edició del Cros camp a través Doble Amor, un esdeveniment esportiu i solidari inèdit a la nostra ciutat que està despertant interés entre esportistes i famílies.

El circuit del cros es troba enclavat en les partides Salt de L'Aigua, Marxassos i Camp de Marc i la seua celebració servirà per a mostrar i donar a conéixer l'entorn natural que circumda el complex escolar.

En els treballs de neteja han participat els usuaris del Centre Doble Amor, assistits pels monitors del centre, la col·laboració d'EMJUJU del mòdul esportiu T'Avalem, granotes de l'Associació de Veïns 'Els Tolls' i la supervisió i suport del Guarda Rural Municipal, sota l'atenta mirada del regidor d'Esports Arturo Cabrillo que ha visitat la zona per a comprovar el treball realitzat.

La primera edició del Cross Doble Amor està concebuda com una jornada d'esport familiar en la qual caben totes les edats, condicions i modalitats, tant de carrera com de senderisme, caminants, Nordic Walker.

Les inscripcions poden realitzar-se a través de la pàgina www.crosscostablanca.com o, participar en la finalitat solidària de la prova mitjançant el "dorsal 0".