Benidorm participa en el Salon des Vacances a la recerca del turista belga

0
0
Benidorm participa en el Salon des Vacances a la recerca del turista belga
Benidorm participa en el Salon des Vacances a la recerca del turista belga

La Fundació Turisme de Benidorm participa en la fira Salon des Vacances a Brussel·les, que celebra la seua 62a edició del 6 al 9 de febrer en el Palau d'Exposicions de l'Heysel (Brussels Expo). És la fira més important de Bèlgica dirigida al públic.

Es tracta d'un aparador molt ampli en el qual l'oferta de Benidorm arriba disposada a atraure el turista belga, donant-li a conéixer els seus principals atractius pels quals este mercat sent predilecció com són el bon clima, les seues platges, la seua oferta esportiva i la seua gastronomia.

Per a milers de visitants, este saló és una cita anual imprescindible per a organitzar els seus viatges. Este certamen està dirigit al consumidor final i l'assistència mitjana en cada edició ronda les 100.000 persones, segons dades oferides per l'organització.

Després del xicotet descens detectat quant a nombre de visitants tant de Bèlgica com dels Països Baixos, la Fundació Visit Benidorm s'ha posat a la feina i a més de la participació en Salon des Vacances.

En les pròximes setmanes també estarà present en dos fires de turisme actiu, una a Gant (Bèlgica) i una altra en localitat holandesa d'Utrecht.

Sens dubte, Bèlgica és un mercat prioritari per a Benidorm que hui dia compta amb vols directes amb molt bona freqüència que vénen no sols des de Brussel·les sinó des d'altres ciutats de gran importància com Lieja, Bruges o Anvers.

Quant al turista belga que s'interessa per Benidorm i la Costa Blanca, es tracta d'un perfil sènior que es caracteritza pel seu poder adquisitiu mig-alt i preferix realitzar els seus viatges en època hivernal en la qual les temperatures són molt favorables en comparació amb el seu país.