Benidorm inicia este dijous el repartiment gradual de màscares entre la població escolar

En la primera jornada s'entregaran estes proteccions als menors empadronats a la ciutat nascuts en 2015 i 2016; i el divendres serà el torn dels nascuts entre 2011 i 2014
0
0
Benidorm inicia este dijous el repartiment gradual de màscares entre la població escolar
Benidorm inicia este dijous el repartiment gradual de màscares entre la població escolar

Cada centre educatiu té assignat un punt de recollida dels sis disposats per l'Ajuntament

L'Ajuntament de Benidorm inicia este dijous, 28 de maig, el repartiment gradual de màscares als menors en edat escolar empadronats a la ciutat. Els primers a rebre les seues màscares seran els alumnes i alumnes més joves, els nascuts en 2015 i 2016; mentre que el divendres serà el torn dels nascuts entre 2011 i 2014 –tots dos inclosos–, segons ha informat hui l'alcalde, Toni Pérez. El lliurament de màscares, que aconseguirà fins a la població escolar nascuda en 2003, es completarà la setmana vinent.

L'alcalde ha indicat que "en total, l'Ajuntament entregarà màscares a uns 9.000 escolars empadronats a Benidorm nascuts entre 2003 i 2016, dins d'una iniciativa municipal amb la qual pretenem que els nostres menors gaudisquen de les seues eixides amb les màximes garanties de seguretat". Toni Pérez ha recordat que des de la setmana passada ja disposen d'estes màscares els prop d'un miler d'escolars usuaris del programa municipal 'Menjadors a casa'.

Sobre l'operativa de lliurament de les màscares, tal com va avançar la setmana passada, s'ha disposat que les famílies puguen obtindre-les en els punts de recollida que s'han estat utilitzant per al programa 'Menjadors a casa': la Casa del Fester, el centre social José Llorca Linares, l'Escola Infantil Municipal Les Caletes i els CEIP El Murtal, Ausiàs March i Els Tolls". Cada centre educatiu de Benidorm té assignat un d'estos punts de recollida, que estaran operatius en horari de matí i vesprada de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores.

Així, a la Casa del Fester s'entregaran les màscares als menors que cursen els seus estudis en el CEIP Leonor Canalejas i en el col·legi Nuestra Señora de los Dolores. L'alumnat dels CEIP Miguel Hernández i Ausiàs March, hauran de recollir-les en este últim centre; mentre que pel CEIP El Murtal hauran de passar els estudiants d'este centre i els del CEIP La Cala. El punt de recollida del CEIP Els Tolls està reservat per a l'alumnat del mateix centre i del Puig Campana; mentre que en el Centre Social 'José Llorca Linares' s'entregaran les màscares dels menors dels CEIP Aitana, Bautista Lledó i Vasco Núñez de Balboa. Finalment, en el Centre Social 'La Torreta' s'atendrà l'alumnat dels CEIP Serra Gelada, Gabriel Miró i Mestre Gaspar López.

L'alcalde ha aclarit que "els menors dels col·legis Lope de Vega, Costablanca i Waldorf, així com els alumnes i alumnes empadronats a Benidorm però escolaritzats en un altre municipi podran obtindre la seua màscara en el punt de recollida més pròxim al seu domicili".

Estos punts de recollida estaran atesos per personal municipal i Voluntaris de la Xarxa d'Ajuda Col·lectiva (#XAC). En els pròxims dies s'informarà de la data de recollida de les màscares per a la resta de la població escolar.