Benidorm incorpora 13 agents interins que reforçaran la plantilla de la Policia Local fins a final d'any

L'Ajuntament posa en marxa dos nous processos per a convocar 15 places de torn lliure i consolidar 16 d'interins
0
0
Benidorm incorpora 13 agents interins que reforçaran la plantilla de la Policia Local fins a final d'any
Benidorm incorpora 13 agents interins que reforçaran la plantilla de la Policia Local fins a final d'any

L'Ajuntament de Benidorm ha incorporat hui a 13 agents interins a la plantilla de la Policia Local. Estos agents "prestaran servici des de hui fins a finals d'any", segons ha informat el regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez, qui ha participat en l'acte de presa de possessió dels nous agents que ha presidit l'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer; i en el qual també han participat l'edil de Recursos Humans, Ángela Zaragozí; l'intendent de la Policia Local Pedro Moya, i integrants de la corporació municipal.

Estos agents estaran adscrits a la Secció de Platges i treballaran en torns de matí i vesprada.

Martínez ha indicat que amb la incorporació dels 13 agents interins "este equip de govern complix amb el compromís d'intentar dotar de major nombre d'agents a la Policia Local, ja que amb esta borsa de treball hem pogut reforçar la plantilla mentre finalitzem altres procediments" per a la cobertura de places.

Referent a això, ha recordat que "la setmana passada es va aprovar per la Junta de Personal les bases que regiran dos procediments més de selecció d'agents de la Policia Local". El primer d'ells serà mitjançant la fórmula de "consolidació d'ocupació", amb el qual es preveu la cobertura de 16 places, en el qual podran participar agents interins. Paral·lelament, en la mateixa Junta de Personal "també es van aprovar les bases d'un altre concurs lliure per a cobrir 15 places d'agents de la Policia Local".

El regidor de Seguretat Ciutadana ha assenyalat que després de l'aprovació de les bases, des de l'àrea de Recursos Humans es redactaran els informes pertinents per a la publicació d'estes, iniciant-se així tots dos procediments selectius.