Benidorm i la seua oferta protagonistes de la jornada d'activitat professional per a turoperadors "Descobrix Benidorm"

0
0
Benidorm i la seua oferta protagonistes de la jornada d'activitat professional per a turoperadors "Descobrix Benidorm"
Benidorm i la seua oferta protagonistes de la jornada d'activitat professional per a turoperadors "Descobrix Benidorm"

La Fundació Visit Benidorm de la mà de l'empresa Turobserver ha organitzat una aula taller virtual Internacional sota el nom "Descobrix Benidorm" i que es durà a terme els dies 3 i 4 de novembre.

En este moment, la prioritat de Visit Benidorm és la recuperació de la destinació i l'impuls de la seua comercialització. D'ací ve l'aposta per esta innovadora aula taller o jornada d'activitat professional que s'ha sigut dissenyada amb la intenció de presentar la destinació i promoure reunions virtuals entre els operadors turístics internacionals participants i les empreses turístiques locals.

Visit Benidorm aprofitarà la presència en línia dels operadors turístics per a dur a terme un total de cinc ponències, en les quals es tractaren temes com l'estratègia de Benidorm com a destinació turística intel·ligent, l'oferta turística de la ciutat per a famílies, per a l'època hivernal i per a la resta de l'any. També s'aprofitarà per a mostrar algunes de les principals virtuts de la resta de la Costa Blanca i la Comunitat Valenciana.

Per a esta edició s'espera també la presència de Patronat Turisme Costa Blanca i Turisme Comunitat Valenciana i es preveu l'assistència de diversos operadors turístics europeus als quals fins a cinquanta empreses locals de Benidorm hauran de seduir mostrant el seu producte i tractant de tancar acords.

Reaccionant davant l'adversitat

Igual que succeïx en moltes altres destinacions turístiques nacionals, Benidorm és una ciutat amb una alta dependència del turisme estranger, que a causa del difícil context sanitari que vivim en l'àmbit mundial han deixat al sector en una situació delicada enfrontant-se a una temporada baixa amb escassa demanda.

Malgrat la complexa situació que viu la capital de la Costa Blanca, és de vital importància continuar treballant en accions de proximitat per a atraure el públic nacional i al mateix temps continuar estrenyent llaços amb turoperadors de caràcter internacional. Conéixer de primera mà totes les possibilitats turístiques que Benidorm pot oferir als seus turistes des del moment en què es reprenga l'activitat és l'objectiu de la Fundació VisitBenidorm.

Paral·lelament a esta mena d'accions promocionals, es continua treballant a tota màquina amb la intenció de recuperar al més prompte possible l'arribada de turistes internacionals i especialment del client britànic. Per això, Benidorm treballa estretament amb el Patronat Costa Blanca, Turisme Comunitat Valenciana i el Ministeri de Turisme, i dijous passat l'Ajuntament al costat de la patronal hotelera Hosbec i Visit Benidorm es van reunir amb el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés Verelst amb la fi presentar-li el projecte "Benidorm Island", amb el qual pretenen aconseguir un corredor segur per a la ciutat.

No obstant això i fins que arribe esta desitjada obertura de fronteres, o almenys un corredor sanitari, Benidorm continua treballant en el desenvolupament de nous productes amb la finalitat de captar clients de proximitat. D'ací naix la campanya 'Viure a Benidorm; treballar des del paradís', l'objectiu d'esta estratègia és atraure a "nòmades digitals" que usen les noves tecnologies per a treballar de manera remota, l'implica que poden fer-ho en un lloc diferent del de la seua residència habitual. I continuar amb accions de publicitat en l'entorn nacional de proximitat sota el paraigua "Vacances a mesura".