Benidorm Exposa estrena la seua tercera edició de fotografia amb una exposició col·lectiva en espais públics i urbans

A més d'en l'Espai d'Art de l'Ajuntament i Carrasco, hi ha obres exposades en les principals vies de la ciutat
0
0
Benidorm Exposa estrena la seua tercera edició de fotografia amb una exposició col·lectiva en espais públics i urbans
Benidorm Exposa estrena la seua tercera edició de fotografia amb una exposició col·lectiva en espais públics i urbans

'Benidorm Exposa' ha estrenat hui la seua tercera edició en la modalitat de fotografia. L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, acompanyat del regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, representants de la corporació municipal i l'artista Alicia Lamarca han recorregut hui esta exposició fotogràfica col·lectiva, que s'inicia en l'Espai d'Art Urbà El Carrasco i es distribuïx en diferents carrers de la localitat.

Esta mostra a l'aire lliure té com a nom 'La vida és somni', està conformada 43 fotografies de sis destacats artistes de diferents nacionalitats, i romandrà exposada fins al 31 d'agost.

Toni Pérez ha agraït a Alicia Lamarca "la seua capacitat creadora per a portar  idees per a Benidorm". "Esta és la tercera edició de 'Benidorm Exposa', una ruta per diferents espais que acull els somnis dels diferents autors" ha valorat Pérez. Així mateix, l'alcalde ha assenyalat que "les diferents activitats culturals ajuden a sensibilitzar i conscienciar creant espais d'art oberts al món en un gran aparador que és la nostra ciutat".

Per part seua, Alicia Lamarca ha comentat que "l'eix central de l'exposició 'La vida és somni' es basa en les diferents formes de concebre i entendre este tema per part dels artistes", i ha indicat que la mostra "se centra en el gènere del retrat".

Els artistes que participen en esta mostra són Andreas Karyofilis, que exposa en l'Espai d'Art Urbà; Eugenio Recuenco, als jardins de l'Ajuntament; Vicente Albero, al carrer Puente; Evija Laivina, al carrer Dr. Pérez Llorca; Silvia Grav, en El Torrejó; i finalment, Miguel Vallinas, en el Museu Boca del Calvari.

A 'Benidorm Exposa', Karyofilis participa amb 'Berlin Dreams', una sèrie de retrats de persones que van decidir traslladar-se a la ciutat alemanya per a complir un somni: aconseguir un futur millor. Recuenco, per part seua, presenta el treball '365é', on crea unes escenografies de situacions imaginàries dels dies de l'any. Amb 'Xics del Coure', Albero mostra un cru retrat de la realitat de molts xiquets que treballen en els escombriaires per a rescatar el coure i que, malgrat tot, mantenen la seua capacitat de somiar fins i tot en les situacions més desfavorables.

Vallinas, al seu torn, planteja en 'Segones Pells' una obra en la qual els animals representen a les persones des de la ironia i el sentit de l'humor; mentre que Grav aprofundix en els seus propis somnis i malsons per a crear unes imatges poètiques i surrealistes. Per últim, Laivina presenta 'Beauty Warriors', una reflexió de fins a on és capaç d'arribar l'ésser humà per als seus somnis de bellesa coste el que coste.