Benidorm convoca un concurs de fotografia entorn de l'exposició 'Galàxia' de l'artista Hung-Yi

Les imatges guanyadores s'exposaran durant dos mesos en l'Espai d'Art del Pont i rebran productes de fotografia com a premi
0
0
Benidorm convoca un concurs de fotografia entorn de l'exposició 'Galàxia' de l'artista Hung-Yi
Benidorm convoca un concurs de fotografia entorn de l'exposició 'Galàxia' de l'artista Hung-Yi

Ja són a la ciutat les escultures del creador taiwanés que s'exhibiran en Hispanitat, Gambo, Mediterrani i plaça de Ses Majestats els d'Espanya

La Regidoria de Patrimoni Històric i Cultural ha convocat un concurs de fotografia amb motiu de l'exposició 'Galàxia Hung' de l'artista taiwanés Hung-Yi que des de demà divendres, 16 d'abril, omplirà de color alguns dels principals carrers del centre urbà a través de 14 escultures inspirades en la cultura del país asiàtic.

La regidora de l'àrea, Ana Pellicer, ha manifestat que "volem fer partícip a la ciutadania d'esta exposició, i que residents i visitants projecten la seua creativitat i la seua visió d'esta mostra a l'aire lliure a través de les fotografies de les escultures amb Benidorm com a teló de fons". Al mateix temps, "este certamen constituïx una activitat dinamitzadora i complementària d'una exposició que constituïx un esdeveniment cultural de primer nivell a estar signada per un dels artistes més prestigiosos d'Orient i referent en els últims anys de l'art urbà".

De fet, tal com ha recordat l'edil, "l'exposició 'Galàxia Hung' s'ha pogut veure en grans ciutats dels Estats Units com són San Francisco, Washington i Nova York; així com a Tòquio i Shanghái". A més, després del seu pas per Benidorm recalarà en el Paseo del Prado de Madrid.

El concurs de fotografia estarà obert fins al 2 de maig, data límit perquè els participants remeten les seues imatges a la Regidoria a través del correu electrònic patrimonihistoric@benidorm.org. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies en les quals apareguen prou reconegudes qualsevol de les escultures. Les imatges hauran de tindre una grandària mínima de 3.500 x 5.000 píxels de resolució i els participants es responsabilitzaran de ser els únics autors d'estes.

Pellicer ha explicat que "demanem als participants que les imatges tinguen esta grandària mínima, ja que les fotografies guanyadores s'exposaran durant aproximadament dos mesos en l'Espai d'Art Urbà del Pont". Segons les bases del concurs, hi haurà tres premis i un accèssit dotats respectivament amb 400, 300, 200 i 100 euros en productes de fotografia. El contingut íntegre de les bases pot consultar-se en la web www.benidorm.org.

La regidora de Patrimoni Històric i Cultural ha animat a la ciutadania "a compartir les seues fotografies en xarxes socials per a donar encara més projecció a esta increïble exposició i amb ella a la nostra ciutat, emprant en les seues publicacions les 'etiquetes' #BenidormTeEspera, #BenidormExpone i #GalaxiaHung".

Així mateix, l'edil ha informat que "al llarg del dia de hui arriben a la ciutat totes les escultures que conformen l'exposició, i que, després del procés de muntatge, es podran gaudir ja este cap de setmana i fins al pròxim 12 de juliol". De les 14 escultures, "quatre s'instal·laran en la plaça de la Hispanitat, dos al carrer Gambo, sis en l'avinguda del Mediterrani i dos en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, enfront de l'Ajuntament".