Benidorm condemna un nou crim masclista, el 15é d'enguany

Igualtat recorda que el 016 atén les víctimes de violència de gènere les 24 hores del dia
0
0
Benidorm condemna un nou crim masclista, el 15é d'enguany
Benidorm condemna un nou crim masclista, el 15é d'enguany

Benidorm ha condemnat hui un nou crim masclista, succeït divendres passat en la localitat valenciana de Vilanova de Castelló i que eleva a 15 el nombre de víctimes enguany. L'alcalde, Toni Pérez; la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí; membres de la Corporació; treballadors municipals; i veïns han guardat un minut de silenci a les portes de l'Ajuntament per a mostrar el seu rebuig a esta xacra social, que des de 2003 s'ha cobrat la vida de 1.048 dones.

En esta ocasió, la víctima ha sigut una dona de trenta-huit anys, que va morir després de rebre un tret de bala al cap. La seua parella va ser detinguda i ja ha ingressat a la presó. La dona era mare de dos fills.

Des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Benidorm han recordat que el número de telèfon 016 atén a totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia, en 52 idiomes. No deixa rastre en la factura telefònica però s'aconsella esborrar-ho del registre de trucades dels telèfons mòbils. A més, la Regidoria posa a la disposició de les dones que se senten amenaçades tots els serveis públics municipals i el seu personal especialitzat.