Benidorm completa la renovació de l'avinguda de Calp

L'Ajuntament ha ampliat la vorera esquerra, renovat l'enllumenat i incorporat arbrat
0
0
Benidorm completa la renovació de l'avinguda de Calp
Benidorm completa la renovació de l'avinguda de Calp

L'Ajuntament de Benidorm ha completat la renovació del carrer Calp, actuant sobre el tram de via que restava per adequar i en el qual s'ha procedit "a l'ampliació de la vorera esquerra i la instal·lació d'arbratge i de les canalitzacions per a la implantació de servicis i telecomunicacions, així com la renovació de l'enllumenat amb tecnologia led", segons ha explicat l'alcalde, Toni Pérez.

Després d'una visita a la zona juntament amb el regidor d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate, l'alcalde ha assenyalat que "amb esta actuació, que s'ha executat dins del contracte de Millora de la Seguretat Viària i Accessibilitat, culminem la renovació del carrer Calp fins a l'enllaç amb el futur pla parcial El Murtal". A més, "s'ha procedit al repintat de tota la senyalització horitzontal".

En paral·lel a esta actuació "també s'ha millorat el tram inicial de voreres de l'avinguda Dénia, per a dotar-les de major espai per al trànsit per als vianants i de major accessibilitat".

Toni Pérez ha assenyalat que "durant la passada legislatura vam executar la primera fase d'urbanització de l'avinguda Calp, amb la construcció d'àmplies voreres de més de 3 metres, la creació d'aparcament en bateria, implantació de carril bici i instal·lació d'enllumenat i de servicis". "Quedava pendent –ha aclarit– actuar sobre la vorera esquerra en sentit pujada per a completar la urbanització d'esta avinguda, que és justament el que s'ha aconseguit amb esta actuació".

L'alcalde ha recordat que a més d'esta obra en l'avinguda Calp, i a través del mateix contracte, l'Ajuntament ha actuat en altres punts del barri de la Cala. Concretament, s'ha procedit a l'asfaltat del tram que discorre des de la Plaça Encarnació (La Corrilla), fins a l'accés al Tossal de la Cala, renovant també l'enllumenat. Així mateix, s'han asfaltat els carrers Cornellana, Genaro Navarro i un xicotet tram de Noreña, i el passatge entre els carrers Langreo i la Vila Joiosa.

Totes estes actuacions "seguixen l'estratègia de constant renovació i posada al dia de l'escena urbana de Benidorm, que realitzem sempre amb la intenció d'aconseguir l'accessibilitat universal i atenent criteris com l'eficiència energètica, fent de la ciutat un espai més amable i sostenible".