Benidorm celebrarà este cap de setmana la seua 'Oktoberfest' en la plaça de l'Ajuntament

La gastronomia Bavaresa es fa un buit en el calendari festiu local de la mà de la Comissió de Festes
0
0
Miguel Villar, Paco Marín, Jesús Carrobles i Ignacio García
Miguel Villar, Paco Marín, Jesús Carrobles i Ignacio García

Benidorm celebrarà la quarta edició de la seua Oktoberfest del 4 al 14 d'octubre, de la mà de la Regidoria de Festes, la Comissió de Festes Majors Patronals, el saber gastronòmic de Grup Aurrera i el suport logístic de Space Support. Una gran carpa instal·lada en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya acollirà durant onze dies l'esdeveniment, al que se sumaran el Mercat Tradicional del 9 d'Octubre i atraccions inflables per als xiquets.

El regidor de Festes, Jesús Carrobles, que ha comparegut per a anunciar l'esdeveniment en roda de premsa al costat de president de la Comissió, Paco Marín; el gerent de Grup Aurrera, Ignacio García; i el representant de Space Support, Miguel Torres, ha dit que l'Oktoberfest de Benidorm és "una iniciativa atrevida que esperem que tinga una resposta positiva i massiva per part de veïns i visitants". Carrobles ha posat l'accent en "l'esforç" realitzat pels majorals que, d'aqueixa manera, treballen per a "potenciar encara més" les nostres festes majors.

El president de la Comissió, per la seua banda, ha volgut subratllar la "gran satisfacció" que per als majorals suposa "oferir este nou esdeveniment a Benidorm" que pretén "obtenir fons" per a les celebracions de Novembre i s'ha mostrat convençut que seran moltes les persones que vindran a gaudir del menjar alemany i la seua música. En este sentit, Ignacio García, ha avançat que s'oferiran "productes típics de la gastronomia bavaresa: braons, brètzels o xucrut", tot açò regat amb la cervesa típica de Munic.

Finalment, Miguel Torres, responsable de la producció, ha avançat que la plaça de Ses Majestats es vestirà amb els rombes populars blaus i blancs de Baviera i l'ambient serà el que es respira aqueixos dies en les tradicionals carpes alemanyes. "Volem que l'esdeveniment —ha dit Torres— se semble el més possible al que es fa en Munic i que tots sàpiguen que l'Oktoberfest és una celebració familiar" a la qual acudixen "pares, fills i avis a alegrar-se amb la millor gastronomia". Les polques sonaran a Benidorm durant els onze dies que durarà l'esdeveniment. Torres ha confirmat la participació dels "dos únics grups de música tradicional alemanya" d'Espanya a Benidorm: The mati Germán i Ein prosit polka, a més d'uns altres de la zona.