Benidorm avança a les 09.00 hores l'obertura de reserves per a la platja de Llevant

A partir de demà a eixa hora estaran disponibles les reserves per al dimarts. A més, en qualsevol moment es podran realitzar reserves per a aqueix mateix dia
0
0
Benidorm avança a les 09.00 hores l'obertura de reserves per a la platja de Llevant
Benidorm avança a les 09.00 hores l'obertura de reserves per a la platja de Llevant

Ponent i Mal Pas continuaran funcionant com fins ara, i tampoc serà necessari reservar només per a prendre el bany

A partir d'este dilluns, 20 de juliol, s'avança a les 09.00 hores l'obertura del procés de reserva de parcel·les per a l'endemà a la platja de Llevant, tant en la plataforma web www.benidormbeachsafety.es com en els tres punts físics d'atenció situats en l'edifici El Torrejó i en el passeig marítim a l'altura de l'avinguda d'Europa i el Racó de l'Oix. A més, en qualsevol moment es podran realitzar reserves per al mateix dia en les parcel·les disponibles o que es vagen alliberant al llarg de la jornada.

D'esta manera, diàriament, a les 09.00 hores s'obrirà el procés de reserva, segons ha informat la regidora de Platges, Mónica Gómez, que ha assenyalat que "atesa la petició dels usuaris i per a agilitar el tràmit hem decidit avançar l'horari de reserva". "Com ja recalquem durant la presentació del pla de reobertura de platges –ha agregat–, Benidorm Beach Safety és un projecte modulable que s'adequa a les necessitats i realitat de cada moment".

Durant el procés de reserva, els usuaris poden triar zona, parcel·la i horari: jornada completa, o ben horari de demà –de 09.00 a 15.00 hores–, o de vesprada –entre les 15.00 i les 21.30 hores–.

L'operativa de reserva és molt senzilla i intuïtiva. No obstant això, els usuaris tenen a la seua disposició en www.benidormbeachsafety.es un vídeo explicatiu sobre el seu funcionament en el qual es recullen els següents passos:

1. Prémer el botó de 'reserva' en la web

2. Triar una data i torn amb disponibilitat.

3. Entrar en el sistema de cues.

4. Triar el sector i parcel·les disponibles.

5. Emplenar les dades de titular i assistents.

6. Recepció del mail amb l'enllaç per a descarregar la teua entrada o Passbook.

7. Acudir al punt de validació i presentar l'entrada.

8. Accedir a la parcel·la

Les persones que no disposen d'accessibilitat tecnològica, poden realitzar la seua reserva en els punts físics, on l'endemà se'ls facilitarà una entrada dotada d'un codi QR idèntica a la qual reben en els seus correus electrònics les persones que realitzen este tràmit a través de la plataforma web.

Gómez ha recordat que este sistema de reserves només opera a la platja de Llevant. Les platges del Mal Pas i Ponent continuen funcionant "com fins ara, sense necessitat de reserva, mentre el flux de demanda no requerisca ús de la plataforma".

Tampoc és necessari reservar quan únicament es vaja a gaudir del bany entre les 07.00 i les 08.45 h i 09,00 i les 21:30 h sense romandre en l'arenal, podent accedir a la platja de Llevant pels punts d'accés i podent deixar les pertinences en l'espai indicat pel personal de control d'accessos.