Benidorm aprova les bases de les ajudes dirigides a entitats

Benestar Social reserva 90.000 euros per a estes subvencions, que seran com a màxim de 12.000 euros per associació
0
0
Benidorm aprova les bases de les ajudes dirigides a entitats
Benidorm aprova les bases de les ajudes dirigides a entitats

Un any més la Regidoria de Benestar Social convoca una línia de subvencions per a associacions i entitats sense ànim de lucre que treballen en l'àmbit sociosanitari, de la igualtat i de la diversitat funcional. L'edil de l'àrea, Ángela Llorca, ha informat que "hui hem aprovat en Junta de Govern Local les bases que regulen estes ajudes, amb les quals des de l'Ajuntament pretenem continuar fent costat a les associacions socials de Benidorm que treballen per la integració i per la millora de la qualitat de vida de les persones o col·lectius més desfavorits o que requerisquen una atenció especial".

Llorca ha indicat que "estes subvencions que seguixen la línia d'anys anteriors" i "es podran sol·licitar quan la convocatòria i les bases es publiquen en el Butlletí Oficial de la Província (BOP)". A partir d'aqueix moment, les entitats "tindran un termini de trenta dies naturals per a presentar la seua sol·licitud".

Juntament amb les bases s'ha aprovat també hui una despesa de 90.000 euros per a atendre estes subvencions, que seran d'un màxim de 12.000 euros per entitat.

La regidora de Benestar Social que les ajudes "estan dirigides a les entitats que realitzen actuacions de caràcter terapèutic o rehabilitador, d'intervenció social, o que oferixen tractaments psicològics a víctimes de qualsevol mena de violència o abusos sexuals". Estes entitats "hauran d'haver iniciat les activitats per a les quals es demana la subvenció almenys sis mesos abans de la publicació de les bases", i les mateixes han de desenvolupar-se o haver-se desenvolupat entre l'1 de novembre de 2019 i el 30 d'octubre d'enguany".

Quant als requisits, les entitats tindran que: estar legalment constituïdes i inscrites en el Registre d'Associacions de l'Ajuntament de Benidorm com a mínim sis mesos abans de la publicació de les bases; disposar de seu social estable, activa i oberta al públic amb horari d'atenció demostrable en el municipi o atendre en una altra localitat a població empadronada i resident a Benidorm; i realitzar activitats orientades a millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

Una vegada publicades en el BOP, les bases, tots els requisits i la documentació a aportar podran consultar-se en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica municipal i en la web www.benidorm.org. La tramitació d'esta subvenció haurà de realitzar-se a través de la Seu Electrònica municipal (https://sede.benidorm.org).