Benidorm amplia la capacitat del cementeri de Sant Jaume amb 120 nous nínxols

L'Ajuntament treballa ja en el protocol de mesures sanitàries per al Dia de Tots Sants
0
0
Benidorm amplia la capacitat del cementeri de Sant Jaume amb 120 nous nínxols
Benidorm amplia la capacitat del cementeri de Sant Jaume amb 120 nous nínxols

L'Ajuntament de Benidorm està ampliat la capacitat d'enterrament del cementeri de Sant Jaume amb la construcció de tres mòduls de 40 nínxols cadascun, i que s'espera que estiguen finalitzats en un termini aproximat de dos setmanes, tal com han pogut comprovar hui l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora de l'àrea, Ángela Llorca.

L'edil ha recordat que "en el pressupost municipal de 2020 es va incloure una partida de 100.000 euros per a inversions en els fossars de la ciutat; uns recursos que fonamentalment es traduiran en noves unitats d'enterrament, seguint així la línia empresa en els últims quatre anys, en els quals anualment hem anat augmentant la capacitat del cementeri de Sant Jaume fins a sumar més de 400 nínxols".

Les obres de construcció dels nous 120 nínxols, situats al carrer San Miguel, han suposat una inversió pròxima als 85.000 euros. Cada mòdul té quatre altures i un acabat similar als existents en l'entorn per a mantindre l'estètica.

D'altra banda, Llorca ha avançat que "des de l'Ajuntament de Benidorm s'està treballant ja en el protocol de mesures sanitàries que s'aplicarà en els cementeris amb motiu de la celebració del Dia de Tots Sants, sobre la base de les directrius remeses ahir per la Conselleria de Sanitat". L'edil ha assenyalat que "en esta festivitat, l'afluència als cementeris és molt elevada, la qual cosa exigix dissenyar un protocol per a regular qüestions com l'entrada i eixida dels fossars, el control d'aforaments i el manteniment de les distàncies de seguretat".

Una vegada ultimat el protocol, "informarem la població de les mesures extraordinàries que operaran en els dos cementeris de la ciutat per a Tots Sants".