Benidorm acull els dies 6 i 7 el Campionat d'Espanya Júnior de Taekwondo en categoria Pesos Olímpics

És el primer esdeveniment esportiu puntuable que organitza la Federació Espanyola i alberga la ciutat després de l'esclat de la pandèmia
0
0
Benidorm acull els dies 6 i 7 el Campionat d'Espanya Júnior de Taekwondo en categoria Pesos Olímpics
Benidorm acull els dies 6 i 7 el Campionat d'Espanya Júnior de Taekwondo en categoria Pesos Olímpics

Encara que la competició serà a porta tancada, s'emetrà en reproducció en continu

Benidorm acull els pròxims dies 6 i 7 de desembre el Campionat d'Espanya Júnior de Taekwondo en categoria 'Pesos Olímpics', competició que es disputarà al Palau d'*Esports l'Illa, tal com han informat hui en roda de premsa l'alcalde, Toni Pérez; l'edil d'Esports, Mariló Cebreros; i el president de la Federació Espanyola d'esta disciplina esportiva, Jesús Castellanos.

Segons ha detallat l'alcalde, "en la competició participaran esportistes de 12 Comunitats Autònomes nascuts entre els anys 2003 i 2005", als quals s'afegiran tècnics, jutges i àrbitres fins a sumar 140 persones. La jornada del diumenge es disputaran els combats de les categories femenines, entre les 10.00 i les 18.00 hores, i el dia 7 serà el torn de les masculines en el mateix horari.

Toni Pérez ha assenyalat que este Campionat suposa "una experiència iniciàtica" per a Benidorm, ja que és "la primera alta competició que organitzarem" en instal·lacions municipals després de l'inici de la crisi sanitària. Unes instal·lacions "totalment ajustades a la normativa sanitària" i en les quals es disposaran dos tapissos.

El president de la Federació Espanyola de Taekwondo, per la seua banda, ha manifestat que es tracta d'un esdeveniment "molt especial" en ser també "el primer" que organitza la institució des que va arrancar la crisi de la Covid-19. En este punt, ha recordat que l'emergència sanitària va portar a la Federació "a haver de suspendre al març l'esdeveniment que teníem previst a Benidorm i al qual anaven a assistir 3.000 persones".

Després d'agrair la col·laboració de l'Ajuntament a través de la Regidoria d'Esports, Castellanos ha assenyalat que Benidorm és "una ciutat excel·lent per a acollir este tipus d'esdeveniments" gràcies a les seues instal·lacions esportives.

Així mateix, ha apuntat que "encara que el Campionat es disputarà a porta tancada, podrà seguir-se en viu per reproducció en continu. A més, "es gravarà un 'making-of' de la prova, que s'emetrà en Teledeporte", la qual cosa suposarà una "important difusió", tal com ha remarcat l'alcalde.