Benidorm acull el diumenge l'eixida de l'última etapa de la Costa Blanca Bike Race

Uns 500 ciclistes participen en la prova, que es disputa per parelles en categoria professional i afeccionat i que culmina a la Vila Joiosa
0
0
Benidorm acull el diumenge l'eixida de l'última etapa de la Costa Blanca Bike Race
Benidorm acull el diumenge l'eixida de l'última etapa de la Costa Blanca Bike Race

Benidorm acull este diumenge, 3 de febrer, l'eixida de la quarta i última etapa de la V Costa Blanca Bike Race (CBBR), carrera internacional de muntanya inclosa en el calendari UCI que ha començat a córrer-se hui a Finestrat i que en els pròxims dies recorrerà la Marina Baixa. Al voltant de 500 ciclistes, entre professionals i afeccionats, de més de 20 nacionalitats prendran l'eixida de l'última etapa de la carrera, l'única en l'àmbit nacional que es disputa per parelles. Entre els participants es troben ciclistes en actiu o ja retirats de la talla de 'Purito' Rodríguez o Haimar Zubeldia.

El regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, ha explicat que la prova arrancarà a les 10.00 hores des de l'avinguda Vicente Llorca Alòs cap a l'avinguda Mont Benidorm. Des d'allí els corredors enllaçaran amb l'avinguda la Vila Joiosa en direcció al terme municipal de Finestrat.

Amb motiu del muntatge i desenvolupament de la prova hi ha previst talls de trànsit en diversos carrers de la Cala. Concretament, el dissabte dia 2 es tancarà al trànsit l'avinguda Vicente Llorca Alòs en el tram comprés entre els carrers Alfàs del Pi i Murtal entre les 18.00 i les 21.00 hores, i el diumenge 3 des de les 06.00 i les 12.00 hores per a procedir al muntatge i desmuntatge de l'eixida. A més, entre les 09.00 i les 11.00 hores del diumenge 3 tampoc es podrà circular per l'avinguda Mont Benidorm i pel tram de l'avinguda la Vila Joiosa que discorre entre el carrer Benissa i el terme municipal de Finestrat. Des de la Regidoria de Mobilitat han apuntat que alguns carrers adjacents també podrien quedar afectades.