Benidorm actualitza la imatge i infraestructures del tram més transitat de Severo Ochoa

L'actuació, que s'ha iniciat hui, inclou la millora de la mobilitat, amb la creació d'una rotonda en l'encreuament amb Otto d'Habsburg
0
0
Benidorm actualitza la imatge i infraestructures del tram més transitat de Severo Ochoa
Benidorm actualitza la imatge i infraestructures del tram més transitat de Severo Ochoa

Se ponen al día la red hidráulica, las aceras y el alumbrado

L'Ajuntament de Benidorm actualitzarà la imatge i infraestructures del tram amb major trànsit per als vianants de l'avinguda Severo Ochoa, el que discorre entre els carrers Zamora i Toledo; tram en el qual es concentren també gran nombre d'establiments turístics, comercials i d'hostaleria. L'alcalde, Toni Pérez, juntament amb el regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, ha visitat hui la zona inclosa en l'actuació per a tractar els principals detalls del projecte amb els tècnics municipals i de les empreses que s'encarregaran dels treballs.

Referent a això, Toni Pérez ha explicat que "s'actuarà en Severo Ochoa amb dos projectes, que discorreran de manera paral·lela i totalment coordinada per a, d'esta manera, minimitzar les molèsties a veïns, usuaris i empreses de l'entorn".

El primer dels projectes "se centra en la reposició i millora de la xarxa d'aigua potable i clavegueram, i la seua execució és a càrrec de la concessionària de l'aigua, Hidraqua, amb càrrec al contracte".

El segon projecte "s'inclou en el contracte de Manteniment i reparació de voreres, amb el qual estem actuant en diferents punts de la ciutat, i amb el qual es renovarà el paviment de les voreres de tot el tram, donant continuïtat a l'estètica implantada en l'Ametlla de Mar, així com a millorar la mobilitat amb la creació d'una rotonda en l'encreuament de les avingudes Severo Ochoa i Otto d'Habsburg, donant així més fluïdesa al trànsit rodat de la zona". A més, es renovarà l'enllumenat i el mobiliari.

Toni Pérez ha indicat que "continuem aprofitant la situació de baixa activitat turística i de menor densitat de trànsit dels residents per a millorar l'escena urbana i els servicis públics en punts de la ciutat en els quals en altres moments de l'any i amb una situació normalitzada no seria possible fer-lo amb tan poca afecció".

L'alcalde ha avançat que "esperem que les obres que s'han iniciat hui estiguen finalitzades en un termini màxim de tres mesos, coincidint amb la data prevista per a la reactivació del turisme internacional, nínxol de mercat important per als establiments d'esta zona". "Volem que al seu retorn a Benidorm troben una ciutat encara més amable i moderna que la que van deixar quan es va iniciar la pandèmia fa ja un any", ha agregat.