La sèrie ‘Cuéntame’ rodarà dos capítols de la nova temporada a Benidorm

0
0
La sèrie ‘Cuéntame’ rodarà dos capítols de la nova temporada a Benidorm
La sèrie ‘Cuéntame’ rodarà dos capítols de la nova temporada a Benidorm

Un equip d'unes 70 persones, inclosos els protagonistes, es desplaçarà a la ciutat durant quatre dies a la fi d'octubre

És la segona ocasió en què la trama d'aquesta producció discorre a Benidorm rememorant els anys 60 i els 80

La sèrie més longeva de la història de la televisió espanyola, ‘Cuéntame’, torna a Benidorm per a rodar dos capítols de la seua nova temporada, la dihuitena. L'alcalde, Toni Pérez; el director d'aquesta ficció, Óscar Aibar; i Clarissa Guercovich, de Ganga Produccions, han anunciat que un equip d’”unes 70 persones” -inclosos els protagonistes- es desplaçarà a la ciutat “a mitjans o finals d'octubre” per a gravar “durant quatre dies” dos episodis de la sèrie, de 70 minuts i que podrien emetre's al març o abril de 2017, una vegada es programe l'estrena de la temporada.

Pérez ha recordat que ‘Cuéntame’ ja va visitar Benidorm en la seua primera temporada, en 2002, per a rodar un capítol, ‘A la orilla de los sueños’, que va reunir a més de 6 milions d'espectadors davant el televisor –un 40,6% de ‘*share’-, i que està considerat com “un dels cinc més importants de la sèrie”, ha assegurat Aibar.

La ficció transcorria llavors en 1965 i la família Alcántara descobria la platja. Ara, amb un salt de 20 anys i més de 300 capítols, “les trames han portat als personatges una altra vegada a Benidorm”, en uns capítols que es desenvoluparan “molt prop del mar” i per als quals l'equip ha estat tres dies triant localitzacions. Així, a més des de la platja, hi ha programades “vistes des del Racó de l’Oix” i seqüències en una terrassa amb vista i el passeig marítim. “Anem a lluir molt Benidorm”, ha assegurat el director, que ha subratllat que la ciutat “està molt en el cor de la sèrie” i que “és una icona” dins de la història dels Alcántara.

Aibar ha assegurat que “volíem tornar des de fa temps”, i ha afegit que aquest retorn és “molt emotiu per a tots”. La qual cosa ha corroborat la productora Clarissa Guercovich, qui ha agraït “la rebuda” i “les facilitats” que des de l'Ajuntament i la Film Office s'estan donant per a aquest rodatge.

L'alcalde ha recalcat que “estem molt satisfets que aquesta sèrie”, consolidada en el panorama audiovisual de parla hispana, “vulga tornar i reflectir l'evolució de la nostra ciutat” que “segueix sent referent en l'acolliment del turisme familiar”. Pérez ha demanat disculpes anticipades als ciutadans per les molèsties que puguen generar aquestes jornades de rodatge, encara que ha avançat que des de la productora s'està treballant perquè “siguen les mínimes”.

Els rodatges en la ciutat segueixen creixent

L'alcalde ha indicat que el nombre de rodatges a Benidorm “segueix augmentant” i “cada dies és més habitual trobar-se amb algun equip que fotografia o grava pels nostres carrers”; una circumstància que “no és casualitat” i que obeeix a l'aposta que l'Ajuntament, a través de la Film Office, i la Fundació Visit Benidorm han fet per a fomentar “l'activitat audioviosiual” a la vista de la rendibilitat que suposa per a la imatge de la ciutat.