L'AVT premia en el Dia Mundial del Turisme la promoció i comunicació de la Benidorm Film Office

L'alcalde arreplega el guardó a València de mans del resident de la Generalitat
0
0
L'AVT premia en el Dia Mundial del Turisme la promoció i comunicació de la Benidorm Film Office
L'AVT premia en el Dia Mundial del Turisme la promoció i comunicació de la Benidorm Film Office

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha arreplegat esta vesprada en un acte celebrat a València, el guardó que ha concedit l'Agència Valenciana de Turisme (AVT) a Benidorm Film Office en reconeixement a la seua labor de promoció i comunicació turística. El 'Premi Turisme' en esta modalitat, li ha sigut lliurat pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Turisme.

A l'hora de reconéixer el treball desplegat per Benidorm Film Office, el jurat dels 'Premis Turisme' ha valorat la promoció nova i les iniciatives desenvolupades per l'oficina de rodatges per a millorar el "posicionament" de la destinació.

L'alcalde, Toni Pérez, la responsable de la Film Office, Rosa Llorca, i la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao, es van desplaçar a la capital valenciana a arreplegar el guardó, després de participar en l'acte organitzat al matí a Benidorm per a celebrar el Dia Mundial del Turisme, en el qual es van lliurar els Premis de Turisme "Ciutat de Benidorm".

El premi a Benidorm Film Office suposa, en paraules de l'alcalde, "el reconeixement i la recompensa a un treball constant i tenaç que anem fent de la mà de Visit Benidorm, en el qual també estan implicades nombroses àrees municipals amb l'objectiu de convertir-nos en una destinació competitiva dins del denominat 'screentourism', un mercat en constant expansió". La Benidorm Film Office ja ha participat enguany en l'Assemblea de la Spain Film Commission, de la qual formen part les oficines de rodatges més importants del país.