L'alcalde dóna la benvinguda a l'equip de la sèrie 'Fugitiva', de TVE

La ficció es gravarà durant les pròximes sis setmanes en la ciutat
0
0
L'alcalde dóna la benvinguda a l'equip de la sèrie 'Fugitiva', de TVE
L'alcalde dóna la benvinguda a l'equip de la sèrie 'Fugitiva', de TVE

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, acompanyat de la gerent de la Fundació Visit Benidorm, Leire Bilbao, i de la secretària general d'Hosbec, Nuria Montes, ha donat la benvinguda esta vesprada a l'equip de la productora Grup Ganga, que durant les pròximes setmanes gravaran en la ciutat diferents seqüències per a 'Fugitiva', la sèrie de TVE protagonitzada per Paz Vega, i en la qual participen a més Julio Bracho, Roberto Álamo, Mercedes Sampietro entre altres.

L'alcalde ha volgut saludar a l'equip tècnic i artístic que durant sis setmanes treballaran a Benidorm en diverses localitzacions com els Hotels Dynastic, Alce Club o Deloix, així com en punts del centre de la ciutat, la platja o els voltants de Serra Gelada.

Esta producció, en la qual s'està treballant des de fa mesos des del Consistori, a través de la Film Office, i amb la col·laboració directa d'HOSBEC i la Fundació Visit Benidorm, és en paraules de l'alcalde, "una gran oportunitat per a aprofitar l'impacte que les sèries de televisió estan tenint en les destinacions turístiques a través de la promoció indirecta de les seues localitzacions".

L'enregistrament de 9 dels 10 capítols dels quals consta la sèrie, no solament es convertirà en un reclam publicitari del municipi en 'prime time', sinó que a més suposarà una inversió indirecta de més de 600.000 euros a través de les pernoctacions –al voltant de 2.500-, i contractes amb empreses, tècnics –entorn de 40- i figuració. De fet, 1.500 benidormers participen com a 'extres' en la sèrie.

L'alcalde ha destacat "el gran esforç econòmic i humà que, amb motiu d'esta producció, s'ha fet des de les institucions i des de les empreses locals, a les quals agraïsc la seua implicació total, convençut que esta aposta resultarà un èxit".

En el descans d'una de les seqüències que s'estan gravant esta setmana en el set de rodatge instal·lat en la piscina de l'Hotel Levante Club, l'alcalde ha compartit uns minuts amb l'equip d'Adreça i Producció de 'Fugitiva', amb Paz Vega i amb part de l'elenc de la sèrie.