Gestions en entitats bancàries per a persones majors

0
0
Gestions en entitats bancàries per a persones majors
Gestions en entitats bancàries per a persones majors

L'Ajuntament de Benidorm informa: 

Amb motiu de la declaració de l'estat d'alarma a Espanya, per l'expansió del coronavirus (COVID-19), diverses entitats bancàries s'han posat en contacte amb l'Ajuntament per a traslladar a la població en general la posada en marxa d'una sèrie d'iniciatives tendents a evitar, en la mesura que siga possible, el desplaçament dels nostres majors per a l'atenció presencial davant el pròxim cobrament de les pensions, previst per a esta última setmana del mes de març. 

En eixe sentit, les entitats bancàries recomanen als seus clients realitzar els tràmits pels canals en línia i evitar visites innecessàries a les sucursals. 

No obstant això, som conscients que moltes persones majors no utilitzen el servici de banca telemàtica i solen acudir a les oficines per a traure els diners de la pensió, la qual cosa està totalment desaconsellat en la situació actual d'estat d'alarma. 

Davant esta realitat, tots hem de contribuir: NO cal que els nostres familiars majors vagen al banc. 

Fem-los les gestions que necessiten des de l'entorn familiar.

Recordem als nostres majors que no és necessari que acudisquen a les sucursals i que, en cas que necessiten traure diners, realitzen el reintegrament des del caixer. 

En qualsevol cas, és recomanable que siguen els familiars els qui es desplacen i efectuen les operacions a través dels caixers automàtics. 

En situacions com l'actual, és obligació de tots contribuir a protegir al conjunt de la societat, amb especial incidència en la població més vulnerable, ajudant a complir les recomanacions de les autoritats en matèria de mobilitat i salut, i afavorir l'aplicació de les mesures evitant trànsits i cues d'espera en les oficines bancàries o altres establiments.