El rodatge a Benidorm de l'òpera prima de Secun de la Rosa entra en la seua fase final

El director grava les últimes seqüències d''El Cover' a la ciutat amb Álex Monner, Marina Salas, Juan Diego, Lander Otaola, Carolina Yuste i María Hervás
0
0
El rodatge a Benidorm de l'òpera prima de Secun de la Rosa entra en la seua fase final
El rodatge a Benidorm de l'òpera prima de Secun de la Rosa entra en la seua fase final

El rodatge d''El Cover', l'òpera prima de Secun de la Rosa com a director, ha entrat en la seua fase final a Benidorm. Durant tres setmanes l'equip de la pel·lícula ha estat gravant a la ciutat, que és un personatge més d'este film protagonitzat per Álex Monner i Marina Salas i que compta entre el seu elenc amb el veterà Juan Diego i amb els jóvens Lander Otaola, Carolina Yuste i María Hervás. A més, tant en l'equip tècnic com artístic hi ha una quota important de professionals de l'audiovisual valencià.

Durant una trobada amb els mitjans de comunicació, Secun de la Rosa va indicar ahir que Benidorm era la ciutat idònia per a contar esta història, en el qual la música juga un paper fonamental.

'El Cover', que finalitza esta setmana el seu rodatge a Benidorm, conta la història de Dani, un jove amb un gran conflicte interior que li paralitza: estima la música, però té por de fracassar com el seu pare, i patix pensant que és un més, com el seu avi, per la qual cosa decidix no intentar-lo amagant-se en la seua autenticitat. Eixe estiu, entre el seu treball de cambrer i les nits amb els amics, coneixerà a Sandra. Amb ella descobrirà la lluita dels cantants anònims, l'amor i què significa no ser un més.

'El Cover' és producció de Nadie es perfecto (Kiko Martínez), amb la col·laboració d' Amazon Prime Video i Universal Music. Després del seu pas pels cinemes, 'El Cover' s'estrenarà en Amazon Prime Video. Des de l'equip de la pel·lícula es va destacar ahir el treball de la Benidorm Film Office a l'hora de facilitar el rodatge a la ciutat i de prestar tota la seua ajuda i col·laboració.