Centenars de persones es presenten al càsting per a ser figurantes en el film de Romain Gavras

0
0
Centenars de persones es presenten al càsting per a ser figurantes en el film de Romain Gavras
Centenars de persones es presenten al càsting per a ser figurantes en el film de Romain Gavras

La pel·lícula serà rodada entre París i Benidorm, també en altres localitzacions de la Costa Blanca

L'interés per participar en la nova producció de cinema que es rodarà pròximament entre París i Benidorm ha deslligat l'eufòria entre els afeccionats al seté art i pels qui han vist la possibilitat de treballar com a figurant uns dies i, qui sap, iniciar una exitosa carrera davant les càmeres.

La Benidorm Film Office ha confirmat que ahir, dijous, van participar en el càsting convocat en la Casa del Fester més de 500 persones, i al voltant de 180 fins al migdia de hui, i encara queda la sessió d'esta vesprada. Des de l'oficina municipal de rodatges han anunciat que la productora ampliarà el nombre de figurants, superant la xifra inicialment prevista de 850 persones.

Per a participar en el càsting és necessari tenir entre 16 i 60 anys, aportar el nombre de la Targeta Sanitària (SIP) i un compte corrent on es percebrien els honoraris. El personal de la productora fotografia els aspirants i els fa una primera entrevista. Posteriorment es determinarà quina i com serà la seua participació en el rodatge.

Des de la Benidorm Film Office s'informa que la convocatòria del càsting també ha sigut molt bé rebuda entre els professionals del sector que han enviat centenars de correus electrònics interessats a oferir els seus servicis a la productora. També, puntualitzen, s'estan visitant diversos enclavaments i municipis de la Costa Blanca per a localitzar part de les escenes d'esta pel·lícula d'acció, que serà dirigida pel realitzador francés Romain Gavras amb un elenc internacional d'actors i que s'estrenarà el 2018.