CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

18:08 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Fins hui s'han resolt més de 850 expedients i s'han concedit ajudes per un import pròxim als 600.000 euros

Benidorm aprova 2 noves remeses d'ajudes a empreses i autònoms

11 desembre 2020
Benidorm aprova 2 noves remeses d'ajudes a empreses i autònoms...

L'Ajuntament de Benidorm ha aprovat dos noves remeses de les ajudes municipals a empreses, comerços, pimes i autònoms per a fer front a l'efecte de la Covid-19. Concretament, "són ja 15 les remeses tramitades, amb un import d'ajudes concedides que frega els 600.000 euros i que s'han injectat directament en el teixit productiu local", segons ha informat hui la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez.

L'edil ha indicat que "des que es va obrir el procés, s'han tramitat més de 850 expedients, i s'han concedit ajudes a més de 650 empreses i professionals que complien amb les bases de la convocatòria". Així mateix, "fins hui s'han abonat íntegrament les 13 primeres remeses, amb ajudes que oscil·len entre els 500 i els 1.000 euros per beneficiari en funció de l'afecció que el decret d'estat d'alarma va provocar sobre l'activitat".

Concretament, els qui es van vore afectats pel tancament d'establiments perceben una ajuda de 1.000 euros; 750 euros, els qui van vore reduïda la seua facturació en almenys un 40% entre el 14 de març i el 19 d'abril respecte a la mitjana dels sis mesos anteriors o el període d'alta de l'activitat; i 500 euros, els sol·licitants que hagen sigut beneficiaris al seu torn de les ajudes municipals a les famílies.

Les remeses 14 i 15 s'abonaran en els pròxims dies als beneficiaris.

Gómez ha assenyalat que "amb estes ajudes l'Ajuntament ha contribuït a alleujar la situació que estan travessant empreses i professionals de la ciutat a conseqüència de la crisi sanitària", i ha agregat que "estes ajudes són una de les diferents mesures adoptades pel govern local per a injectar recursos en el teixit productiu de Benidorm i minimitzar així els efectes de la Covid-19 sobre l'activitat econòmica i l'ocupació".

En este punt ha recordat que l'Ajuntament va llançar una línia d'ajudes destinades específicament al comerç local finançada a través d'una subvenció de 196.960 euros concedida per la Diputació Provincial d'Alacant i que ha arribat al voltant de 200 establiments comercials.

A més, les ajudes convocades per al sector del taxi estan ja en fase de resolució; mentre seguix obert el termini per a sol·licitar les ajudes directes als establiments que van haver de tancar a causa de la declaració de l'estat d'alarma o altres regulacions posteriors. Unes ajudes, estes últimes, que ascendiran al "25% de l'import satisfet per l'establiment en el rebut del fem d'enguany" i que poden tramitar-se en la Seu Electrònica (https://sede.benidorm.org/inicio).