Ciudadano Ciudadano

EL TIEMPO EN BENIDORM AHORA

24

22:47 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poco nuboso

N 15km/h

DIRECCION Y VELOCIDAD DEL VIENTO

0%

PROBABILIDAD DE PRECIPITACION

NUESTROS PORTALES

CIUDADANO

Información para vivir en la ciudad

COMUNICACIÓN

Prensa, Radio y TV

FILM OFFICE

Oficina de rodajes

SMART CITY

Indicadores de nuestro destino

FONDOS EUROPEOS

Actuaciones cofinanciadas por la UE

ELIGE TUS PREFERENCIAS

SELECCIONA UNA LENGUA PARA ESTE ORDENADOR O DISPOSITIVO

Current size: 100%

AJUSTA EL TAMAÑO DE LETRA
AJUSTA EL TAMAÑO DEL CONTRASTE

La II Trobada de Bandes de Música reunix centenars d'intèrprets i veïns als quals unix la passió per la música festera

Músics d'11 bandes interpreten 'Festa a Benidorm' dirigits per Rafael Doménech Pardo

20 Abril 2024
II Encuentro de Bandas de Música.
II Encuentro de Bandas de Música.

Poc abans de les 10.30 van començar a concentrar-se al carrer Bilbao els músics que, separats per escassos metres de distància, han realitzat una cercavila que ha recorregut l'Av. Del Mediterrani, Hispanitat, Dr. Fleming per a finalitzar en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya.

Han participat en la trobada sis bandes procedents del territori valencià: la Societat Musical la Lira de Titaigües, la Societat Musique-Cultural la Iessa-Alpont, la Unió Musical L'Art de Simancas, la Societat Musical Unió de Pescadors de València, la Societat Joventut Musical de Quart de les Valls i l'Agrupació Musical de Rocafort, a les quals han acompanyat la Unió Musical de San Martín de Valdeiglesias (Madrid) i l'Associació Banda de Música La Flor de La Mancha, de La Puebla de Almoradiel (Toledo).

L'acte ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i la primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer, al costat d'altres membres de la Corporació Local. Així mateix, han assistit les reines Major i Infantil de les Festes Majors Patronals 2024, Valentina Almodóbar i Laia Zamora, i la presidenta de la Comissió, Maria Dolores Cano, i centenars de veïns que s'han reunit per a gaudir de l'espectacle enfront de l'Ajuntament.

Jaime Jesús Pérez ha donat la benvinguda al públic congregat i als músics que han participat en esta edició de la Trobada de Bandes de Música als qui ha recordat que Benidorm "és turisme i a tothom acollim amb els braços oberts, però també és cultura, és música i bandes de música". L'edil ha donat les gràcies a "els tres trossos de bandes" de la ciutat per "fer d'amfitriones" en un matí en la qual la música ha sigut protagonista a Benidorm.

Després de les paraules de Jaime Jesús Pérez, ha arribat el moment àlgid de la jornada. Les onze societats musicals han interpretat conjuntament, sota la batuta del mestre Rafael Doménech Pardo, l'himne oficial de les Festes Majors Patronals de Benidorm, 'Festa a Benidorm', del qual és autor que ha sigut acompanyat rítmicament pels aplaudiments de tot el públic congregat per a l'ocasió.

Video Url

CONTACTO

La oficina de rodajes Benidorm Film Office está ubicada en la 3 planta del Ayuntamiento de Benidorm en la plaza de SSMM los Reyes de España s/n.

Puedes consultarnos o enviar tus sugerencias al correo filmoffice@benidorm.org o en los teléfonos 966815436 o 648036771.

Nuestro horario es de Lunes a Viernes, de 8:00 a 15:00h