Toni Pérez assistix a la Comissió Executiva de la Xarxa DTI España

La Xarxa aprova la modificació del seu Reglament de funcionament
0
0
Toni Pérez assistix a la Comissió Executiva de la Xarxa DTI España
Toni Pérez assistix a la Comissió Executiva de la Xarxa DTI España

L'alcalde de Benidorm ha assistit este matí a la cinquena Comissió Executiva de la Xarxa DTI espanyola, on assumix una de les nou vocalies, que ha determinat aprovar la modificació del Reglament de la Xarxa.

Esta es compon de 251 membres, dels quals 154 són destinacions i 40 són institucions, sent 57 les empreses adherides a esta xarxa. SEGITTUR, la Societat Estatal espanyola dedicada a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques, gestiona la Xarxa.

Esta és un element integrador de les destinacions, institucions i empreses iniciats en el procés DTI del qual Benidorm és el primer DTI certificat mundial, des de 2018. La xarxa i els seus integrants aporten valor al desenvolupament dels processos DTI promovent sinergies i transferència de coneixement maximitzant els beneficis que es generen amb la norma i la metodologia seguida. La Xarxa DTI té entre les seues finalitats facilitar als destins el seu procés de conversió en intel·ligents a través d'assessorament, cerca de finançament i solucions tecnològiques o d'estratègies per a operar este canvi.

El Reglament organitza el funcionament dels òrgans de gestió de la Xarxa: la Comissió Plenària i la Comissió Executiva. El Protocol de la Xarxa DTI orquestra les seues funcions i comeses, regulant fins als Grups de treball.

Benidorm es va incorporar al projecte Destinacions Intel·ligents després de l'Informe Diagnòstic i la redacció i execució del Pla d'Acció per a la transformació de Benidorm en Destinació Turística Intel·ligent, dut a terme l'octubre de 2018. L'oficina d'intel·ligència de Benidorm, iniciativa pionera a Espanya en la recollida i anàlisi de dades es va convertir en peça clau del procés. Des de llavors i mantenint una tradició consubstancial amb la ciutat de Benidorm, la sostenibilitat és el senyal de tots els seus projectes, destacant la resiliència urbana de Benidorm al costat de la gestió sostenible de l'aigua i el territori.