La Penya Desbaratats s'imposa en el Concurs de Playback Adult

El certamen es va celebrar anit en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya després d'haver estat suspés dissabte per les condicions meteorològiques
0
0
La Penya Desbaratats s'imposa en el Concurs de Playback Adult
La Penya Desbaratats s'imposa en el Concurs de Playback Adult

La Granota guanya la Gimcana i organitzarà la prova l'any pròxim.

La Penya Desbaratats va obtindre el primer premi del Concurs de Playback Adult organitzat per l'Associació de Penyes Verge del Sofratge, en el qual van participar nou penyes i que es va celebrar anit en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya després que les condicions meteorològiques adverses obligaren a suspendre'l dissabte passat. L'alcalde, Toni Pérez, va ser l'encarregat de lliurar el trofeu a la Penya Desbaratats acompanyat del regidor de Festes, Jesús Carrobles; membres de la corporació municipal; el president de l'Associació de Penyes, Dani Luque, i integrants de la seua Junta; la Reina Major de les Festes Majors Patronals, Fátima Carrobles; i el president de la Comissió de Festes, Francisco Marín.

Amb una escenografia de la pel·lícula Grease, Desbaratats va aconseguir fer-se amb els 1.200 euros del primer premi; mentre que les xiques de la Cercavila van quedar en segona posició —dotada amb 1.000 euros— gràcies al seu tribut a la Reina del Soul, Aretha Franklin. La Penya El Parotet va obtindre la tercera posició —i 800 euros- amb la seua didàctica forma, estil Mary Poppins, d'ensenyar als xiquets com ser penyistes.

Equisdé i la seua reivindicació feminista de la mà del personatge de Peach del videojoc Mario Bros va aconseguir el quart premi —de 600 euros—; i Tot Arreu, el cinqué —de 400 euros— amb un homenatge a Lina Morgan. La Priscila de Perduts al Carrer va quedar en sisena posició —amb un premi de 300 euros—; i la fusió de les penyes Tot Previst, La Granota i Ompli el Got es va fer amb la setena posició —200 euros— amb una coreografia basada en la cançó 'I like it' de Cardi B., Bad Bunny i J.Balvin.

Ganduls va guanyar el huité premi —de 100 euros— amb el seu 'Estic boig pel tenis', amb el qual van rescatar a algunes de les mítiques estrelles masculines d'este esport; i les penyes La Rampoina i Mal de Cap van aconseguir el nové premi amb una adaptació d'un dels últims 'hits' de Jennifer López.

Fora de concurs, la Reina major de les Festes Majors Patronals i les seues Dames també varen pujar a l'escenari per a posar en escena una coreografia en la qual es van conjugar alguns dels temes més coneguts del 2018.

A més del Concurs de Playback també anit es van lliurar els premis de la Gimcana celebrada el dissabte al matí, organitzada per la Penya Ni pa tu ni pa mi. La primera posició va ser per a la Granota, que l'any que ve s'encarregarà de l'organització de la prova.