Pancho Varona i la seua gira Ruta 52 arriben el 8 d'agost a Benidorm

Autor de la música de molts dels grans èxits de Sabina, actuarà a l'auditori Julio Iglesias
0
0
Pancho Varona i la seua gira Ruta 52 arriben el 8 d'agost a Benidorm
Pancho Varona i la seua gira Ruta 52 arriben el 8 d'agost a Benidorm

Pancho Varona actuarà a Benidorm el pròxim 8 d'agost dins de la gira de concerts Ruta 52, completant així la programació cultural, teatral, musical i de cinema d'estiu, segons ha informat hui el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez. L'actuació, prevista per a les 22.00 hores, serà a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera; un recinte que "ha sigut adaptat a les instruccions sanitàries, amb aforaments limitats, i en el qual la seguretat i la comoditat dels espectadors estan garantides".

Varona és un dels autors musicals més prolífics del país, fa trenta-vuit anys que està vinculat a Joaquín Sabina com el seu inseparable guitarrista però també com a autor de la música de més de 100 de les seues cançons. També ha compost temes per a altres artistes com a Luz Casal, Ana Belén, Manolo Tena, Ana Torroja o Cristina Rosenvinge.

En Ruta 52, Varona fa un repàs de temes tan mítics com 'Pacto entre caballeros', 'Contigo', 'Peces de ciudad' o 'Y no me importa nada', dels quals l'espectador coneixerà les històries que hi ha darrere de cadascuna d'estes cançons, on es van compondre, com eren abans de gravar-se o les anècdotes que les acompanyen.

El regidor de Cultura ha informat que "per a procurar que l'accés al recinte siga el més escalonat possible, l'obertura de portes serà a les 21.00 hores, donant així un marge de 60 minuts als assistents per a accedir a l'auditori i ocupar els seus seients".

Les entrades ja estan a la venda en www.ataquilla.com i en els punts físics Café Olé, Prensa La Cala, Baden Baden i Excursiones Benidorm. El preu anticipat és de 12 euros en amfiteatre i 15 euros en llotges i platea. Per a més informació es pot contactar amb Mascarat Produccions.