Pancho Varona canta i compte dècades d'èxit

L'artista va actuar anit davant diversos centenars d'espectadors a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera
0
0
Pancho Varona canta i compte dècades d'èxit
Pancho Varona canta i compte dècades d'èxit

Quasi quatre dècades component braç a braç amb Joaquín Sabina i també per a grans noms de la música del país. Anit, Pancho Varona va cantar i va contar a Benidorm les històries que hi ha darrere d'algunes de les cançons que diverses generacions d'espectadors han incorporat a la seua pròpia banda sonora i que al llarg de les dècades han interpretat el mateix Sabina, Ana Belén o Luz Casal.

Organitzat per la Regidoria de Cultura, el tour 'Ruta 52' va sonar ahir en la veu i guitarra de Pancho Varona davant diversos centenars d'assistents, en un auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera adaptat a la normativa i directrius sanitàries per a la realització d'espectacles a l'aire lliure.

'Peor para el sol', 'Rock & Roll de los idiotas', 'Y sin embargo', 'Contigo', 'Peces de ciudad','No me importa nada', 'Princesa' i 'Quién me ha robado el mes de abril' –que ha recobrat vigència en este 2020 marcat per la pandèmia de la Covid19- van ser alguns dels temes triats per Pancho Varona per al públic de Benidorm.

La programació musical d'agost tornarà a l'auditori Julio Iglesias la penúltima setmana d'agost amb un nou concert del 'Benidorm Summer Nights', després que l'organització del cicle 'Amores de Verano' haja posposat part de les seues dates per al mes vinent de setembre. Així, Comandante Lara iniciarà la segona ronda de les 'Benidorm Summer Nights' eixe mateix 24 d'agost a les 22.00 hores, i cinc dies després serà el torn d'Amaral.