L'Ajuntament insistix a la Generalitat a edificar el nou Centre de Salut del Racó de l'Oix

Veïns i regidors recorren el barri que precisa importants inversions
0
0
L'Ajuntament insistix a la Generalitat a edificar el nou Centre de Salut del Racó de l'Oix
L'Ajuntament insistix a la Generalitat a edificar el nou Centre de Salut del Racó de l'Oix

Un grup de veïns del Racó de l'Oix han mantingut este matí una reunió de treball amb els regidors de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, i Espai Públic, Obres i Neteja Viària, José Ramón González de Zárate. En la trobada, també han participat en representació del Consell Veïnal, els seus vicepresidents Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario.

El Racó de l'Oix "és un dels barris que més necessita renovar-se", ha assenyalat González de Zárate. "Les infraestructures subterrànies són deficitàries al 100% en aigua potable i clavegueram i en molts carrers no hi ha ni pluvials". És una zona que requerix les importants inversions que està realitzant l'Ajuntament.

Regidors i veïns han recorregut les actuacions realitzades en Ametlla de Mar i Juan Fuster Zaragoza, on precisament hui s'instal·laven nous escocells. Dos grans vies i avingudes principals, on s'han creat noves infraestructures que permetran "seguir el treball" en la resta dels carrers. González de Zárate ha recordat que estan en marxa projectes als carrers Roma, Estocolm i Montecarlo. "En el Racó de l'Oix –ha precisat– es notarà molt la mà d'este equip de govern al llarg de la legislatura", per això ha demanat als veïns "que confien en nosaltres" perquè serà una de les zones de Benidorm "en les quals més s'invertirà".

No obstant això, una de les reivindicacions històriques del Racó de l'Oix no té encara data d'execució malgrat que "l'Ajuntament ha fet tot el treball" fins on arriben les seues competències. L'anhelat nou centre de salut precisa que la Generalitat autoritze la seua execució. "Hem cedit la parcel·la –ha insistit– i hem donat el vistiplau a la llicència del projecte", malgrat tot seguim "a l'espera que Conselleria licite". El regidor, una vegada més, ha reivindicat esta infraestructura "tan necessària" per al Racó.

Per la seua banda, la regidora de Participació Ciutadana ha mostrat la seua satisfacció perquè l'associació de veïns del Racó de l'Oix ha incorporat nous membres al projecte que s'han interessat per la reunió de hui. Pellicer ha recordat que en l'anterior visita no va participar cap. Així mateix ha anunciat que dijous vinent, es mantindrà una reunió de treball en Ponent i ha citat a totes les persones que estiguen interessades a participar a acudir a les 10.00 h del matí enfront de l'hotel Poseidón Playa.