L'Ajuntament atén les peticions de col·lectius veïnals

Escocells, papereres, bancs, rajoles, neteja: xicotets problemes que, per ser-ho, no són menys importants
0
0
L'Ajuntament atén les peticions de col·lectius veïnals
L'Ajuntament atén les peticions de col·lectius veïnals

La regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, ha realitzat balanç de les últimes actuacions dutes a terme pels Servicis Tècnics Municipals arran de peticions realitzades per col·lectius veïnals. Tots els dijous, l'edil, al costat del responsable d'Obres i Neteja Viària, José Ramón González de Zárate, tècnics de l'Ajuntament i de les empreses concessionàries, es reunixen amb les associacions de veïns per a tractar la problemàtica específica de cadascun dels barris de Benidorm.

"Les visites estan donant molt bons resultats", ha dit Pellicer. "No fa quinze dies, els veïns d'Infant-l'Aigüera ens van sol·licitar una distribució més racional del mobiliari urbà en Tomás Ortuño i aqueix mateix dia es va executar". En este barri quedava pendent l'arranjament dels escocells dels carrers Pino i Arcos i "hui mateix ha finalitzat els treballs la Brigada Municipal".

Des de l'associació de veïns de Glorieta del Carrasco es varen sol·licitar més papereres, l'arranjament de rajoles, la redistribució de bancs i jardineres i la neteja de pintades. Hui, Pellicer ha informat "que ja s'han realitzat les actuacions". I també en Els Tolls, on la setmana passada es va sol·licitar de l'Ajuntament la instal·lació de més papereres i bancs al carrer que ja, confirma la regidora, "han sigut col·locats pels servicis municipals".

"A vegades —ha subratllat Pellicer— ens centrem en les grans obres, els grans projectes que a poc a poc van configurant una ciutat. Continuarem treballant en això però és la solució d'eixos xicotets problemes —ha matisat—, que per ser xicotets no són menys importants, el que ens mou a reunir-nos cada setmana amb veïns i associacions".