Joventut oferix un curs gratuït d''Activitats Auxiliars de Comerç i Magatzem' per a millorar l'ocupabilitat

La formació està dirigida a joves d'entre 18 i 29 anys i es desenvoluparà durant els mesos de maig i juny
0
0
Joventut oferix un curs gratuït d''Activitats Auxiliars de Comerç i Magatzem' per a millorar l'ocupabilitat
Joventut oferix un curs gratuït d''Activitats Auxiliars de Comerç i Magatzem' per a millorar l'ocupabilitat

La Regidoria de Joventut oferix, de la mà de la Cambra de Comerç d'Alacant, un curs formatiu gratuït d''Activitats Auxiliars de Comerç i Magatzem' per a "millorar l'ocupabilitat de la població jove i afavorir així la seua incorporació al mercat laboral", segons ha explicat el regidor de l'àrea, Jaime Jesús Pérez.

Esta formació, que s'emmarca en el Programa PICE Pla de Capacitació 2021, es desenvoluparà durant els mesos de maig i juny en el centre social 'La Torreta' i està dirigida a joves d'entre 18 i 29 anys que "estiguen buscant ocupació i vulguen capacitar-se en este àmbit del comerç, la logística i tasques de magatzem".

El Mòdul 1 tindrà lloc del 3 de maig al 19 de maig; mentre que els mòduls 2-7 s'impartiran del 20 de maig al 14 de juny. L'horari de la formació serà de dilluns a divendres de 16.00 a 21.00 hores.

A través d'este curs, de 155 hores de duració, "els participants rebran formació en atenció al client, comerç electrònic, preparació de comandes, i habilitats socials i ocupabilitat, entre altres", i obtindran el carnet de manipulador d'aliments del Sector Hostaleria i Comerç Detallista i el d'Operador de Carretons Elevadors.

El regidor de Joventut ha informat que "per a poder participar en este curs cal estar inscrit en Garantia Joventut i haver realitzat l'Orientació Vocacional"; i ha animat a totes les persones que reunisquen estos requisits a "aprofitar esta oportunitat per a millorar la seua capacitació i professionalització a través d'esta activitat formativa gratuïta".

Per a inscriure's en el curs o obtindre més informació, les persones interessades poden contactar amb el Centre d'Informació Juvenil en el telèfon 965853041 o en el correu juventud@benidorm.org, o amb el departament de Formació de la Cambra de Comerç en el 965 148 655 o a través de formació@camaralicante.com.