Esforç especial en vials del Racó de l'Oix

Aprofitant la situació, es desenvolupen actuacions sobre voreres als carrers París i Eivissa, amb canalització de servicis i millores d'accessibilitat
0
0
Esforç especial en vials del Racó de l'Oix
Esforç especial en vials del Racó de l'Oix

Benidorm renova i adequa vies públiques, sense descurar l'atenció a les persones i la salut dels operaris

Adequant Benidorm per a quan siga possible reprendre l'activitat turística amb total intensitat, les brigades municipals d'obres estan executant diverses actuacions per la ciutat i especialment en la zona del Racó de l'Oix que, per la situació actual d'aturada de l'activitat turística, deixa de tenir la pressió del trànsit viari i especialment del trànsit per als vianants el que facilita estes actuacions i amb el que s'aconseguix mínimes molèsties a la ciutadania.

Les actuacions es desenvolupen, ha especificat el regidor José Ramón González de Zárate, "sobre els carrers París i Eivissa, del Racó de l'Oix" adoptant, al mateix temps, mesures específiques de seguretat sanitària pels operaris.

En les obres que es realitzen "als carrers del turisme estranger" s'està procedint a l'aixecament de les voreres "per a la seua renovació amb l'escomesa de la canalització de servicis i col·locació de nou solat", amb especial atenció a "entrades d'hotels i altres establiments". Al mateix temps, va destacar el regidor, "es duen a terme actuacions de millora de l'accessibilitat amb orelletes".

Estes obres s'emmarquen en l'operació general d'adequació i millora de la ciutat per a quan es recupere l'activitat turística, amb l'objectiu de poder oferir una ciutat renovada, més accessible i amb major capacitat per a ser viscuda, molt en l'objectiu de promoció de #*BenidormTeEspera amb el qual s'estan planificant totes les actuacions en els últims mesos.

Totes les actuacions, va insistir González de Zárate, "es complementen amb les d'índole social, d'atenció a les persones", que l'ajuntament continua desenvolupant per a mantenir el teixit social de la ciutat.

El regidor va recordar que en estes operacions també "preval la seguretat sanitària dels operaris municipals" que actuen en quadrilles específiques de treballadors, amb comeses i zones molt concretes, que acudixen a elles directament i que mantenen protocols de seguretat sanitària.

En breus dates es desenvoluparan estes actuacions, amb el mateix objectiu i idèntics procediments, al carrer Mallorca.