Els Tolls continua amb la millora de l'accessibilitat al carrer Bèlgica

És una petició directa dels veïns del juliol passat
0
0
Operaris municipals treballen al carrer Bèlgica.
Operaris municipals treballen al carrer Bèlgica.

Dijous que ve tindrà lloc una trobada amb veïns de l'Horta.

L'Ajuntament de Benidorm ha iniciat les obres de millora de l'accessibilitat i reparació de la via pública al carrer Bèlgica, en el barri dels Tolls. L'actuació és resposta directa a una de les qüestions plantejades pels veïns a principis de juliol, en una reunió celebrada en l'Extensió Administrativa amb els responsables de les àrees de Participació Ciutadana, Ana Pellicer; i d'Obres, José Ramón González de Zárate, afavorida pel Consell Veïnal.

Ana Pellicer ha recordat que "a petició veïnal", una de les brigades municipals d'obres "està permanentment en Els Tolls" i fruit d'este "compromís amb els veïns" són les constants reparacions de la via pública i "els treballs de millora de l'accessibilitat en tot el barri". L'edil ha citat les actuacions recents en les avingudes de Suècia, Portugal o Andalusia i als carrers Luxemburg o Noruega.

En la trobada amb els veïns dels Tolls, va sortir a col·lació l'estat del carrer Bèlgica. "Entre tots acordem –ha aclarit Pellicer– que una vegada finalitzats els treballs en marxa, la Brigada es traslladaria allí, marcant-nos com a objectiu que finalitzaren abans de l'inici del curs escolar". Cal recordar que en esta via es troba el CEIP Puig Campana.

Els operaris municipals repararan tots els escocells "per a protegir els arbres, millorar el drenatge, facilitar la neteja de la via pública i evitar les males herbes". Així mateix, se substituiran les rajoles que es troben en mal estat. Respecte a l'accessibilitat, "es treballa en la construcció de noves orelletes" que permetran "acabar amb les barreres arquitectòniques de les voreres". Estos treballs suposen "la demolició i reposició de les capes de paviment de vorera i calçada".

Ana Pellicer també ha anunciat una nova canalització de cablejat subterrani a través de tub corrugat per a "facilitar instal·lacions de fibra, llum o telefonia sense que siga necessari l'alçament de via pública". Amb això "millorem –ha precisat– els servicis que afecten en el dia a dia als veïns, afegint comoditat i seguretat".

La Regidoria de Participació Ciutadana continuarà convocant als veïns a trobades amb els seus representants a l'Ajuntament i amb el Consell Veïnal. És "una excel·lent manera de conéixer les necessitats de cadascun dels racons de la ciutat, parlant directament amb les persones". En este sentit, Pellicer ha anunciat la celebració dijous que ve d'una trobada amb veïns i els seus representants en l'Horta.

A baix, imatge de la trobada amb veïns dels Tolls i Consell Veïnal el 9 de juliol.