Els Espai d'Art Urbà acullen una mostra amb instantànies captades per foto aficionats de la província

En Ponent s'exhibixen imatges de Benidorm; la Naturalesa centra l'espai dels Tolls; i el Carrasco s'ompli de retrats, paisatges i imatges de detall
0
0
Els Espai d'Art Urbà acullen una mostra amb instantànies captades per foto aficionats de la província
Els Espai d'Art Urbà acullen una mostra amb instantànies captades per foto aficionats de la província

Els tres Espai d'Art Urbà de Benidorm acullen des d'este divendres una mostra d'instantànies captades per 18 fotògrafs aficionats de la província d'Alacant. La regidora de Patrimoni Històric, Ana Pellicer, ha indicat que "esta exposició està conformada per prop de 60 fotografies de diferent temàtica i preses en diversos llocs de la província, amb un pes destacat de la nostra ciutat que és la protagonista absoluta de l'Espai d'Art de Ponent, en el qual s'exhibixen 23 instantànies amb el nostre 'skyline', les nostres platges, punts icònics com es Castell o El Tossal o escenes de carrer".

Pellicer ha detallat que "a l'hora de configurar esta exposició hem optat per dedicar cada Espai d'Art a una temàtica o a un estil de fotografia". D'esta manera, l'Espai d'Art Els Tolls se centra en la naturalesa; mentre que el Carrasco s'ompli de retrats, paisatges i imatges de detall, entre altres.

L'edil ha assenyalat que "esta mostra de fotògrafs aficionats alacantins està comissariada per Alicia Lamarca i coordinada per Alfonso Laguna en representació del grup de foto aficionats, s'emmarca dins de la filosofia de 'Benidorm Exposa', una iniciativa amb la qual des de 2017 acostem l'art gràfic al gran públic a través d'exposicions a l'aire lliure i a peu de carrer, en este cas en els nostres Espai d'Art Urbà".

Les 58 fotografies estan distribuïdes en els vint opis retroil·luminats dels tres Espais d'Art i podran contemplar-se fins a finals de març.

Entre els foto aficionats que participen d'esta mostra hi ha veïns de Benidorm, però també d'altres punts de la comarca com La Vila Joiosa o Polop, així com de les ciutats d'Alacant, Elx o Villena.