Els alumnes del conservatori municipal obrin la cinquena edició dels Grans Recitals

El Julio Iglesias acollirà els concerts de Kinetic Percussion Duo i Dolç Tab Jazz els dies 23 i 30
0
0
Primer concert de Cicle Grans Recitals de Benidorm.
Primer concert de Cicle Grans Recitals de Benidorm.

La cinquena edició del Cicle Grans Recitals va arrancar esta nit en la Sala d'actes de l'Ajuntament amb un concert dels alumnes del Conservatori Professional Municipal de Música 'José Pérez Barceló' que han actuat acompanyats al piano per Jesús M. Gómez.

Antonio Saval a la trompa ha obert el recital amb la interpretació de 'Morceau de concert', de Camille Saint-Saëns. Seguidament, el Quartet de Clarinets del Conservatori, format per Ángela Fernández, Laura Sellés, María Esquerdo i Sergi Pérez, han executat 'Sevilla' d'Isaac Albéniz i 'Bucolique' d'Alexandre Rydin.

En la segona part, el percussionista Miguel Martínez ha representat 'Arhus Etude n.9', de Ben Lylloff; 'Dream ot the Cherry Blossoms', de Keiko Abe; 'Scherzetto', de Graham Whettam, i 'Blues for Gilbert', de Mark Glentworth. Finalment, el també estudiant de percussió, Ángel Mas va fer el propi amb 'Two for six', de John Beck; Prelude, Courante i Gigue de la '1 Suite', de Johann Sebastian Bach; el 2n Moviment de la 'Sonata for Timpani", de John Beck; i 'Midnignt pieces 1r mov. First Toy' d'Igor Lesnik.

Durant l'acte, el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, va fer lliurament als alumnes intèrprets del conservatori de sengles xecs regal i va agrair a la institució, professors, alumnes i familiars, el suport al cicle de concerts i a la Cultura a la ciutat.

El cicle de Grans Recitals d'enguany és una convocatòria diferent a causa dels requisits exigits per a la contenció de la pandèmia ocasionada per la Covid-19. La Regidoria de Cultura ha reduït en nombre de recitals a tres, si bé el segon i el tercer, programats per als divendres 23 i 30 d'octubre es traslladaran a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'*Aigüera. Amb el canvi d'escenari, a l'aire lliure, s'amplia l'aforament i es garantix, encara més, l'escrupolós protocol sanitari.

El divendres 23, en el Juliol Iglesias, actuarà Kinetic Percussion Duo, que oferirà un espectacle de composicions pròpies i d'arranjaments de peces clàssiques. El 30, en el mateix escenari, arribarà el torn de Dolç Tab Jazz Project, trio de la Marina Alta que fan sonar a manera de jazz temes tradicionals valencians amb la 'xirimita' de protagonista.