Cultura instal·la en edificis públics codis QR amb la seua programació

La Regidoria opta per esta fórmula alternativa al fullet tradicional per recomanació sanitària
0
0
Cultura instal·la en edificis públics codis QR amb la seua programació
Cultura instal·la en edificis públics codis QR amb la seua programació

La Regidoria de Cultura ha començat a instal·lar en els edificis públics de Benidorm codis QR que contenen tota la informació sobre les activitats culturals programades per l'Ajuntament. L'edil de l'àrea, Jaime Jesús Pérez, ha explicat que "seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, hem considerat convenient no imprimir els tradicionals fullets amb la programació cultural i en el seu lloc fer ús de les noves tecnologies per a traslladar esta informació i que la ciutadania dispose de la mateixa a l'instant i en tot moment en els seus dispositius mòbils". Estos codis QR enllaçaran també amb les xarxes socials de la Regidoria.

"Ens adaptem així –ha indicat– a la situació actual, igual que han fet els establiments de restauració que han prescindit temporalment de les seues cartes en paper i les han substituïdes per esta mateixa modalitat tecnològica de codis QR".

El regidor de Cultura ha detallat que estos codis estaran disponibles, entre altres espais, "en el mateix Ajuntament, centres socials, extensions administratives, instal·lacions esportives, Casa del Fester, edifici municipal El Torrejó i, de cara al mes de setembre, també en els centres educatius de Benidorm". A més, "s'entregaran també estos codis a les associacions culturals perquè els col·loquen en les seues seus". En total s'estima que s'instal·laran al voltant d'un centenar de codis.

Pérez ha aclarit que "som conscients que no tota la població té accés o recursos tecnològics, per això continuarem col·locant en els principals edificis públics i en opis [objectes publicitaris il·luminats] el cartell que recull tota la programació cultural, en este cas de l'estiu i més endavant la que es dissenye amb caràcter bimensual".