Benidorm reforça el servici de neteja i recollida durant les Festes Majors Patronals amb 30 operaris 'extra'

La concessionària també emprarà 7 vehicles addicionals
0
0
Benidorm reforça el servici de neteja i recollida durant les Festes Majors Patronals amb 30 operaris 'extra'
Benidorm reforça el servici de neteja i recollida durant les Festes Majors Patronals amb 30 operaris 'extra'

S'intensificaran els aigualejos en les zones de major afluència.

L'Ajuntament de Benidorm, en coordinació amb l'empresa concessionària Foment de Construccions i Contractes (FCC), ha dissenyat un servici especial de neteja i recollida de fem per a les Festes Majors Patronals, que contempla la contractació de 30 operaris 'extra'. El regidor de Neteja Viària, José Ramón González de Zárate, ha explicat que "a més del reforç de personal durant aproximadament 10 dies, també hi haurà un increment de mitjans materials, amb la incorporació de set vehicles addicionals".

De Zárate ha indicat que este servici especial es mantindrà fins a finalització de la Fancy Dress, que se celebra el dijous 14 de novembre i que cada any congrega a desenes de milers de britànics. Una època de l'any, ha recalcat, en la qual "Benidorm està ple".

L'edil ha assenyalat que este dispositiu especial estarà operatiu "en els tres torns: matí, vesprada i nit", per la qual cosa "les 24 hores del dia s'estarà repassant la neteja i recollida als carrers amb major afluència de gent, on es concentren els locals de les penyes i per on discorren els recorreguts dels diferents actes".

D'esta forma, hi haurà aigualejos en diversos moments del dia, disposant per a això dos camions cisterna de 15.000 litres i quatre operaris, així com tres furgons dotats amb una hidronetejadora auxiliar de fins a 1.000 litres. A més, "al llarg del dia hi haurà un camió recol·lector xicotet que actuarà en els punts on la producció de residus és contínua i la recollida no es pot postergar fins al servei nocturn".

De Zárate ha aprofitat per a "fer una crida, sobretot als festers perquè durant els dies de Festes usen els contenidors que tindran en la proximitat dels seus locals per a així facilitar la recollida i evitar que hi haja bosses de fem als carrers que enlletgisquen la imatge de Benidorm i/o entorpisquen la celebració dels actes".