Benidorm, exemple en tots els fòrums en la WTM de Londres

Atapeïdíssima agenda de reunions de l'alcalde de Benidorm: OMT, ODS, Municipis de Sol i Platja i CTRIP, el primer grup turístic xinés
0
0
Benidorm, exemple en tots els fòrums en la WTM de Londres
Benidorm, exemple en tots els fòrums en la WTM de Londres

La segona jornada en la WTM londinenca ha començat amb una sessió de treball de l'Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja per a analitzar la situació a la vista dels contactes desenvolupats en la jornada d'ahir i les posicions observades en l'evolució del Brexit i les perspectives turístiques.

Tot seguit, l'alcalde Toni Pérez ha mantingut una presa de contacte amb el Secretari General de l'Organització Mundial de Turisme, Zurab Pololikashvili, on, com ha explicat l'alcalde de Benidorm, "hem testat el funcionament i les expectatives de la pròxima temporada".

En este sentit, Toni Pérez ha destacat que "hem transitat bé per escenaris d'incertesa des de 2017 i en estos moments, sense que s'hagen buidat, estem davant una situació raonablement positiva".

En la següent cita ha sigut el Turisme Sostenible el protagonista. En la sessió de treball, organitzada per Turespaña, la Secretària d'Estat de Turisme Isabel Oliver ha posat com a exemple a Benidorm, i l'Alta Comissionada per als Objectius de Desenvolupament Sostenible, Cristina Gallard, ha destacat el treball de Benidorm en sostenibilitat, i l'alineament amb estos, segons referixen fonts de la WTM.

Toni Pérez ha mostrat llavors la seua satisfacció perquè "Benidorm és exemple en multitud de fòrums d'esta fira londinenca" on es confirma que "Benidorm és la locomotora del turisme de la Costa Blanca i de la Comunitat Valenciana, i un gran valedor de la marca Espanya".

Ha destacat que "l'avantatge de Benidorm hui és haver-se posicionat prompte treballant en sostenibilitat i accessibilitat, com a referència en els eixos de governança assenyalats per l'OMT, tal com hem fet en innovació i tecnologia".

En l'agenda de reunions ha destacat l'alcalde la que tindrà lloc amb CTRIP, el primer grup turístic xinés, líder indiscutible en la venda de viatges en línia a la Xina, amb prop de 300 milions d'usuaris registrats i que arriba a Espanya com a gegant mundial de reserves asiàtic, amb un projecte ambiciós promogut per AsialinkSpain. La plataforma CTRIP representa una oportunitat de posicionament privilegiat. En el portal de CTRIP s'allotja l'oferta turística espanyola enfocada a un públic objectiu de classe mitjana-alta que representa una grandària de mercat amb uns 100 milions d'usuaris potencials a la Xina.