Benidorm dóna l'eixida a l'última i decisiva etapa de la II Setmana Ciclista Valenciana

146 corredores s'enfronten a un circuit de 118 quilòmetres amb eixida i meta en l'avinguda Jaume I
0
0
Benidorm dóna l'eixida a l'última i decisiva etapa de la II Setmana Ciclista Valenciana
Benidorm dóna l'eixida a l'última i decisiva etapa de la II Setmana Ciclista Valenciana

Benidorm ha donat este migdia l'eixida a l'última i decisiva etapa de la II Setmana Ciclista Valenciana, una prova exclusivament femenina en la qual participen corredores de 29 equips internacionals. L'alcalde, Toni Pérez, ha sigut l'encarregat de tallar la cinta poc abans del començament de l'etapa, acompanyat del director general d'Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya; del regidor d'Esports, Arturo Cabrillo; de l'edil d'Igualtat, Paquita Ripoll; de diverses integrants del govern local; i del director de la prova, Rubén Donet.

Un total de 146 ciclistes s'enfronten d'esta quarta i última etapa de 118 quilòmetres amb eixida i meta en l'avinguda Jaume I. Les corredores donaran tres voltes al circuit, que inclou un port de segona categoria a Finestrat i que, a més de per Benidorm, pansa també pels termes municipals d'Orxeta i la Vila Joiosa.

En la primera línia d'eixida s'han situat la italiana Marta Bastianelli, primera en la classificació general; Ashley Moolman-Passio, capdavantera de la muntanya; Belle de Gast, la millor fins ara en els 'sprints' especials; Abby-Mae Parkinson, primera classificada en sub23; i Sofia Rodríguez, millor corredora de la Comunitat Valenciana.

L'arribada a meta està prevista al voltant de les 15.25 hores. L'última volta completa al circuit es podrà seguir a través de pantalles gegantes situades en la meta i a través de 'streaming' en el canal de YouTube de la II Setmana Ciclista Valenciana.