Benidorm atén en el dia les peticions veïnals

Xifra rècord: els dos contenidors de 3.800 litres de la plaça de l'Infant es reciclen dos vegades cada dia
0
0
 Els veïns plantegen propostes a l'Ajuntament.
Els veïns plantegen propostes a l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Benidorm continua amb les trobades setmanals amb col·lectius veïnals. Hui, els regidors de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, acompanyats pels vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, tècnics municipals i de l'empresa concessionària del servici de neteja (FCC), s'han citat amb les associacions d'Infant-l'Aigüera i Glorieta Carrasco.

"Cada vegada són més —ha assenyalat Ana Pellicer— els veïns que se sumen a estes reunions i cada vegada veiem que són més positives per l'interés que susciten en cadascuna de les associacions". En efecte, en la primera sessió ha participat la majoria de la directiva d'Infant-Aigüera i a la segona, en Glorieta Carrasco, s'han afegit al voltant de 30 veïns i socis que han volgut participar en el debat.

L'Associació d'Infant-Aigüera ha reconegut millores en aspectes com a neteja o seguretat i ha transmés als representants municipals la necessitat de millorar algunes infraestructures i realitzar canvis en l'escena urbana. En la reunió, el representant d'FCC, ha assenyalat que este és un dels barris que "més reciclen" a Benidorm perquè cada dia es buiden dos vegades els contenidors d'envasos de plàstic de la plaça de l'Infant, cadascun amb una capacitat de 3.800 litres.

Respecte a la resta de peticions veïnals, fruit de la reunió, els servicis municipals "hui mateix —ha anunciat Pellicer— estan instal·lant aparcabicicletes, nous bancs i papereres" en la part alta de Tomás Ortuño. Altres actuacions aniran prenent forma pròximament.

Quant a les actuacions, fruit de les reunions de setmanes anteriors amb altres col·lectius veïnals, l'edil de Participació Ciutadana ha precisat que, en la Colònia Madrid "s'han fet treballs de pintura al carrer Goya i voltants" i esta mateixa setmana s'ha actuat "en els escocells del carrer Velázquez i adjacents".

Ana Pellicer també ha indicat que quant a la reunió de treball amb l'associació del Barri Antic de la setmana anterior "s'estan reparant llambordes i reforçant la neteja". Així mateix, en l'Horta "com ens van demanar els veïns, prosseguixen els treballs de neteja de camins".